Ansvarig fysisk säkerhet

Ansvarig fysisk säkerhet

I takt med vår fortsatta utveckling söker vi nu efter en ansvarig för den fysiska säkerheten som självständigt och förebyggande arbetar med säkerhet i en dynamisk vardag inom Skandiakoncernen.

Din roll
I din roll som ansvarig för den fysiska säkerheten säkerställer du det systematiska säkerhetsarbetet i verksamheten. Det förebyggande arbetet är av stor vikt för att upptäcka och åtgärda eventuella brister och behov i koncernens fysiska skydd. Du arbetar långsiktigt och strategiskt men även operativt där du dagligen stöttar organisationen i frågor om fysisk säkerhet. Tillsammans med verksamheten utför du löpande hot-, risk- och sårbarhetsanalyser och genomför årliga säkerhetsrevisioner samtidigt som du utbildar de anställda i säkerhetsrelaterade frågor. Du arbetar självständigt i din roll men har mycket kontakt med övriga kollegor som stöder dig i ditt arbete.

Placeringsort är Stockholm men då vi har kontor över hela Sverige kommer resor att förekomma i tjänsten. I rollen rapporterar du till facility manager.

Din profil
För att passa in i rollen som ansvarig för den fysiska säkerheten hos oss tror vi att du har tidigare arbetslivserfarenhet från liknande roller där du även arbetat i en större organisation. Du har arbetat både operativt och strategiskt och är medveten om vilka utmaningar organisationer står inför inom fysisk säkerhet.

Som person är du kommunikativ och har den sociala kompetensen som krävs för att samarbeta med olika delar av organisationen. Du är självgående och vågar utmana rådande normer när det kommer till säkerhetstänk. Att förklara saker på ett pedagogiskt sätt är naturligt för dig så att det blir enkelt för övriga intressenter att förstå och kunna arbeta med fysisk säkerhet på lokal nivå. Då vi som koncern har olika behov på olika nivåer ser vi gärna att har ett prestigelöst förhållningssätt till de uppgifter du ställs inför.

Din ansökan
Stämmer detta in på dig? Ansök redan idag dock senast den 12 oktober 2019. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt just nu kan du även registrera en ansökan via mobilen med din LinkedInprofil. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Oscar Stierncreutz, tel. 072 224 8530.

Om företaget
Vi är tillräckligt små för att du kan göra skillnad men tillräckligt stora för att du kan växa.

Hos oss är engagemang, ansvarstagande och en vilja att utvecklas några av de egenskaper vi värderar högst. Vi tror att samarbete tar oss längre än vad någon enskild person kan göra. Och vi tror på en organisation där mångfald och jämställdhet är lika självklart som att vi sätter våra kunder först.

Vi säljer inte produkter, vi skapar trygghet genom långsiktighet. Med 2 200 anställda är vi inte störst i branschen men med ett förvaltat kapital på cirka 600 miljarder gör våra medarbetare skillnad för våra kunder varje dag.

Vi sitter inte inne med alla svaren, det är därför vi behöver din hjälp att lösa morgondagens utmaningar. Ditt bidrag kommer att märkas!
Mer info
Kontaktperson Oscar Stierncreutz
Telefon 0722248530
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Säkerhet & Skydd
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.skandia.se/
Sista ansökningsdag 13 okt 2019 (27 dagar kvar)