Teknisk testare till .Net Spar och Företagskund

Teknisk testare till .Net Spar och Företagskund

Nu letar vi på Skandia IT efter en Teknisk testare som kan utveckla testprocessen för delar av vår webportal för privatkunder. Teamet med ansvar för dessa system består av erfarna utvecklare som arbetar med allt från kravförståelse, design och implementation till test. Skandia IT fortsätter växa, är du redo att hänga med på vår resa?

Vad du kommer att få arbeta med
Du kommer att ingå ett agilt team där du utvecklar automatisering av system- och integrationstester på den funktionalitet som teamet levererar. Applikationerna är en viktig del i vår digitaliseringsresa för våra privatkunder. I rollen analyserar och vidareutvecklar du även strategier och rutiner för olika typer av tester, både funktionella tester och icke funktionella tester som t ex prestandatester.

Du kommer att arbeta med Microsofts produktsvit samt testverktyg så som SoapUI, Swagger och Postman.

Utifrån "User Stories" deltar du i kravarbete och formulerar testfall, tar fram och förbereder testdata som stödjer testfallen och du ser till att testdata finns upplagt i samtliga miljöer. I samband med acceptanstester ger du support till berörda medarbetare i verksamheten. För att säkerställa ett bra testflöde arbetar du nära andra team och tillsammans med andra testare deltar du i nätverk som driver Skandiagemensamma testfrågor framåt.

Vem Skandia IT söker
Vi söker dig som har arbetat minst tre år med tester i agila team och som har god vana av automatisering av systemtester och integrationstester. Du har goda databaskunskaper och har erfarenhet av SQL.

Vidare trivs du med att arbeta med verksamhetskritiska system med mycket integrationer och är van att sätta dig in i och förstå affärsproblem, samt strävar efter kontinuerlig förbättring inom både teknik och arbetssätt. Du ser värdet av att arbeta i ett agilt team där kunskapsutbyte är en framgångsfaktor.

För att passa in i rollen är du som person strukturerad och har ett stort eget driv, är självgående och har god förmåga att samverka med andra. Du har goda kommunikativa egenskaper, pratar och skriver svenska flytande, är ansvarsfull och noggrann. Vi på Skandia strävar efter öppenhet och vi är prestigelösa. Om dessa är egenskaper som du själv besitter, i kombination med att du vill utveckla både dig själv och andra, då kan detta vara rätt utmaning för dig!

Om företaget
Vi är tillräckligt små för att du kan göra skillnad men tillräckligt stora för att du kan växa

Hos oss är engagemang, ansvarstagande och en vilja att utvecklas några av de egenskaper vi värderar högst. Vi tror att samarbete tar oss längre än vad någon enskild person kan göra. Och vi tror på en organisation där mångfald och jämställdhet är lika självklart som att vi sätter våra kunder först.

Vi säljer inte produkter, vi skapar trygghet genom långsiktighet. Med 2 200 anställda är vi inte störst i branschen men med ett förvaltat kapital på cirka 600 miljarder gör våra medarbetare skillnad för våra kunder varje dag.

Vi sitter inte inne med alla svaren, det är därför vi behöver din hjälp att lösa morgondagens utmaningar. Ditt bidrag kommer att märkas!

Ansök redan idag!
Ansök snabbt och enkelt utan CV och personligt brev genom att svara på frågorna i vårt ansökningsformulär! Skicka gärna in din ansökan redan idag, då urvalet kommer att ske löpande. Har du en fråga om tjänsten? Hör av dig till rekryterande chef, Jonas Dovling, via jonas.dovling@skandia.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Testare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.skandia.se/
Sista ansökningsdag 11 juni 2020 (9 dagar kvar)