Senior .Net-utvecklare Spar och Företagskund

Senior .Net-utvecklare Spar och Företagskund

Skandia söker nu en .NET-utvecklare för området Spar och Företagskund. Här kommer du arbeta med både nyutveckling och förvaltning för delar av Skandias webportal för privatkunder och arbeta brett med design, arkitektur, implementation och test. Låter det intressant? Läs mer och ansök idag!

Om tjänsten
I vårt agila team har vi stort fokus på att snabba upp våra värdeleveranser ut mot kund genom att ha ett aktivt DevOps-tänk och ständigt effektivisera våra processer och arbetssätt. Vår nära relation till verksamheten säkerställer korta beslutsvägar och skapar förutsättningar för ett stort ömsesidigt engagemang. Här erbjuds du möjligheten att vara med och utveckla och designa effektiva, smarta och konkurrenskraftiga lösningar i vår digitala satsning för Skandias privatkunder. Inom området finns en spännande och tydlig ambition vilket garanterar en utmanade och omväxlande vardag. Skandia följer sedan två år tillbaka ramverket SAFe.

Tekniker vi för närvarande arbetar med:
  • C#
  • .Net Core & .Net Framework
  • MS SQL
  • MVC
  • REST / WCF
  • Javascript/Typescript (React JS, Angular JS)
  • Entity Framework
  • Octopus Deploy
  • Git for Version Control
  • Enhetstestning & automatiska tester
Du blir en del av ett högpresterande team bestående av erfarna utvecklare, mjukvaruarkitekt och testare som tillsammans arbetar brett med alltifrån kravförståelse, design och implementation till testautomatisering och automatiserade deployer.

Låter det intressant och är du den vi söker?

Varför Skandia?
Det är din kunskap, din förmåga och ditt engagemang som får Skandia att växa. För att vi ska kunna skapa lönsamhet och effektivitet, behöver vi som arbetar på Skandia inte bara vara anställda utan även ha balans i livet. Som anställd på Skandia får du mycket mer än lön för ditt arbete och engagemang, exempelvis ett stort antal förmåner som personallån i Skandiabanken, riktigt bra tjänstepension och friskvårdsbidrag. Skandia erbjuder stora utvecklingsmöjligheter och uppmuntrar våra medarbetare att våga pröva nya utmaningar, roller och att tänja gränser.

Om företaget
Vi är tillräckligt små för att du kan göra skillnad men tillräckligt stora för att du kan växa

Hos oss är engagemang, ansvarstagande och en vilja att utvecklas några av de egenskaper vi värderar högst. Vi tror att samarbete tar oss längre än vad någon enskild person kan göra. Och vi tror på en organisation där mångfald och jämställdhet är lika självklart som att vi sätter våra kunder först.

Vi säljer inte produkter, vi skapar trygghet genom långsiktighet. Med 2 200 anställda är vi inte störst i branschen men med ett förvaltat kapital på cirka 600 miljarder gör våra medarbetare skillnad för våra kunder varje dag.

Vi sitter inte inne med alla svaren, det är därför vi behöver din hjälp att lösa morgondagens utmaningar. Ditt bidrag kommer att märkas!

Ansök redan idag!
Ansök snabbt och enkelt utan CV och personligt brev genom att svara på frågorna i vårt ansökningsformulär! Skicka gärna in din ansökan redan idag, då urvalet kommer att ske löpande. Har du en fråga om tjänsten? Hör av dig till rekryterande chef, Jonas Dovling, via jonas.dovling@skandia.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.skandia.se/
Sista ansökningsdag 11 juni 2020 (17 dagar kvar)