PULVERLACKERARE – YTFINISH – RENT FLÖDE

Om jobbet

Vi söker en Pulverlackerare som skapar Kvalitativ Ytfinish på Skalteks unika produkter samt bidra till RENT och EFFEKTIVT Materialflöde – I rätt Tid för Nästa Led – Slutmontage av Total Quality Products.

I arbetet kommer Du i kontakt med Godsmottagning,
Lyft max 1000 kg med truck och travers, Beredning av detaljer till maskinmontage samt visst montage och delaktigthet i Utleverans av färdiga maskiner. Mekaniskt intresse och erfarenhet från truck och lager är ett plus. Är Du rätt person?

Niklas Häggkvist, kontaktperson
Tel direkt 08-584 505 65
niklas.haggkvist@skaltek.se
Skaltek AB, Kungsvägen 10, Kungsängen
Se gärna www.skaltek.com
Jobbfakta
Kontakt

Ring Niklas Häggkvist, 08-584 505 65

Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

9 juli

Om företaget

Skaltek startade i en källare 1973 och är idag ett globalt välrenommerat AAA-klassificerat företag med kunder i 61 länder. Vi har dotterbolag i USA, Brasilien och Tyskland. Vår export är 98%.
Skalteks kundtjänst är främst fokuserad på kabelindustrin men även producenter av plast-, ståloch aluminiumrör etc. Vi utvecklar unika produkter där tung och fin mekanik samt elektronik ingår.
Vi skapar koncept och helhetslösningar som tjänar alla led, från producent till slutanvändare.
"Ryktet är vår bästa säljare”

Vi erbjuder dig en fantastisk öppen arbetsmiljö som möjliggör gränslöst samarbete. Du har stora möjligheter att planera ditt arbete själv utifrån kundens behov i samråd med Dina medarbetare:
"Quality-Security Service – I am Responsible”