Vill du vara med på vår roliga resa för att utveckla södra Stockholms största köpcentrum och nya stadskärna? Är du glad samt har en bred kunskap inom marknadsföring? Då är du kanske vår nya marknadsstjärna!

Sedan februari 2015 ägs Skärholmen Centrum av Grosvenor Europe. Grosvenor är ett av världens största privatägda fastighetsbolag med en över 300 år lång historia och idag verksamt i några av världens mest dynamiska städer. Få fastighetsbolag kan idag matcha Grosvenors omfattande kunskap om marknader runtom i världen och kompetensen inom fastigheter är både bred och omfattande.

De senaste åren har Skärholmen Centrum utvecklats för att passa dagens kunders behov och är mitt uppe i en stor ombyggnation. Det breda modeutbudet har vässats ytterligare och nya restauranger och caféer har öppnat. Serviceutbudet stärks kontinuerligt i nära samarbete med Stockholms stad och Stockholms läns landsting samt med privata aktörer. Skärholmen Centrum är en levande stadsdel och är starkt involverat med samhällsengagemang och roliga aktiviteter för ungdomar.

Tjänsten

Som marknadsansvarig ansvarar du för och planerar alla marknadsrelaterade aktiviteter för Skärholmen Centrum. Det är en bred roll med många möjligheter att påverka och släppa fram din kreativitet och framåtanda. Ingen dag är den andra lik, högt och lågt och massor av kul samarbeten, både internt och externt. Du arbetar nära centrumchefen med marknadsaktiviteter, events och kundupplevelser för att utveckla centrumet i linje med Grosvenors filosofi ”Living Cities”. I det arbetet ingår samarbeten kring samhällsengagemang och ungdomar.

Du ansvarar för den årliga marknadsplanen som bygger Skärholmen Centrums varumärke över tid och tillför mervärde och ökad försäljning för centrumet. I din roll koordinerar du, ansvar för och följer upp alla aktiviteter. Till din hjälp har du proffsiga externa byråer med spetskompetens.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
 • Planera och genomföra marknadsaktiviteter, event och kampanjer i centrumet samt följa upp och utvärdera dessa.
 • Skapa en årlig marknadsplan som bygger ett starkt varumärke och ökar centrumets attraktionsvärde och försäljning.
 • Genomföra aktiviteter och utforma strategier som leder till ökad kundnöjdhet och förbättrad kundupplevelse.
 • Kommunicera filosofin ”Living Cities” och säkerställa att både interna och externa parter förstår konceptet och implementerar det i den dagliga verksamheten.
 • Föra dialog med hyresgästerna för att förstå vad som påverkar framgång och kundnöjdhet.
 • Säkerställa effektiv kommunikation via digitala kanaler definierade i marknadsplanen.
 • Analys, rapportering och budgetuppföljning.
 • Utveckla samarbeten med externa organisationer för att stärka varumärket och platsen Skärholmen.
Kvalifikationer

Vi söker dig som är/har:
 • Högskoleutbildning inom ekonomi/marknad/kommunikation alternativt eftergymnasial utbildning såsom RMI Berghs
 • Minst två års erfarenhet från arbete i liknande roll inom centrum, hotell eller fastighetsbolag
 • Bred kompetens inom marknadsföring
 • Flytande svenska och engelska i både tal och skrift
 • Mycket goda kunskaper i officepaketet
 • Det är meriterande om du har erfarenhet av Skärholmen eller närområde
Personliga egenskaper

I denna rekrytering kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att du ska trivas och lyckas i rollen behöver du gilla att driva på saker självständigt, ha ett genuint engagemang, ta ansvar och få saker att hända. Du arbetar bra tillsammans med andra människor. Du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Du har en positiv inställning med intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig att leverera lösningar.

Här händer saker dagligen så du bör ha lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter samtidigt som du planerar, organiserar och prioriterar på ett effektivt sätt.

Vi erbjuder

Hos oss får du möjlighet att vara med och bygga upp ett levande centrum i en bred marknadsroll med stora möjligheter att påverka genom egna idéer. Du är samtidigt en del av ett långsiktigt, anrikt och framgångsrikt fastighetsbolag. Du får glada, kunniga kollegor som gillar att samarbeta mot gemensamma mål och en stöttande chef med härlig energi.

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Skärholmen Centrum med Fasticon Kompetens AB. För att söka tjänsten registrerar du CV och personligt brev på www.fasticonjobb.se.

Vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt då vi träffar kandidater löpande, dock senast den 12 december. Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Mia Olsson, mia.olsson@fasticon.se eller 073 415 43 13.

Fasticon är den marknadsledande kompetensförsörjaren för fastighetsbranschen och delar av samhällsbyggnadssektorn. Vår djupa branschkunskap gör att vi förstår våra kunders kompetensbehov samtidigt som vi fixar drömjobbet till våra kandidater. Vi jobbar rikstäckande och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Läs mer på www.fasticon.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadschef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 12 dec 2019 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Fasticon AB är konsulter inom rekrytering, kompetensutveckling och kompetensförsörjning - specialiserade på fastighetsbranschens behov. Sammantaget är vi i dag ett 50-tal anställda med kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. www.fasticon.se