Kock till Sjöstaden Skybar

Kock till Sjöstaden Skybar

Högst upp i Stockholms nya landmärke, skyskrapan Sthlm 01, ligger Sjöstaden Skybar på 102 meters höjd med milsvid utsikt över Årstaviken och Stockholm. Restaurangen bjuder in till lunch, scenisk middag samt skönt häng i baren eller på terrassen. Maträtterna på menyn utgår från kolgrillen samt rökeriet och bjuder på smaker med inspiration från södra Europa, Syd- och Nordamerika samt Mellanöstern. Restaurangens generösa ytor, inte minst den härliga takterrassen i västerläge, gör det möjligt för umgänge och mingel från lunch till sen kväll.

Restaurangen är öppen varje dag i veckan från lunch till kväll och består av matsal, bar, chambre separée och festvåning med totalt drygt 150 sittplatser. Utöver det finns en stor takterrass under bar himmel med mer än 100 sittplatser. Välkommen till Stockholms högsta takbar!

Läs mer om oss på https://www.sjostadenskybar.se/.

Vi söker

Vi söker dig som älskar mat och vill ge våra gäster en minnesvärd upplevelse. Du har en passion för matlagning, trivs i ett stundtals högt tempo och är kvalitetsmedveten. Du trivs i att vara en del av ett team, vars gemensamma mål är att skapa den bästa möjliga upplevelsen för våra gäster. Du bör vara van vid att hantera ett högt tempo då våra restauranger är välbesökta. Du har även förmågan att växla upp när det behövs samt se till att alltid ha en välordnad mise en place.

Erfarenhet
  • Relevant utbildning eller motsvarande i erfarenhet.
  • Du har gärna kunskap om matlagning från andra delar av världen.
  • Om din styrka finns i det kalla köket, ser vi gärna att du även har en vilja att utvecklas i det varma köket.
Det här kan vara ditt drömjobb om du värderar
  • Kvalité och service, i allt du gör.
  • Att vara en del av ett team där vi tillsammans skapar den bästa upplevelsen för våra gäster.
  • Att tillhöra ett roligt och passionerat gäng.
Vi erbjuder

Vi är inne i en spännande utvecklingsfas och har som ambition att vara en välorganiserad koncern med en tydlig struktur där vi ser och värdesätter våra medarbetare. Vi erbjuder en arbetsplats med stora möjligheter att utvecklas inom koncernen.

I koncernen Sjöstadsgruppen ingår Restaurang Himlen, högst upp i Skrapan mitt på Södermalm, Sjöstaden Skybar och Restaurang Göteborg i Hammarby sjöstad.

Jobbtitel: Sommarjobbande kock

Var: Hammarby Sjöstad, Stockholm

Hos: Sjöstaden Skybar

Arbetstid: Varierande arbetstid efter schema som innefattar dagtid samt kvällar och helger

Lön: Enligt vårt kollektivavtal

Välkommen med din ansökan redan idag! Urval sker löpande.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Kock & Kökspersonal
Typ av anställning Deltid
Sista ansökningsdag 5 juli 2022 (43 dagar kvar)