Ekonomiassistent

Ekonomiassistent

Är du noggrann, serviceinriktad och vill arbeta i en internationell organisation? Då kanske du är vår nästa medarbetare! Vi söker nu en Ekonomiassistent till vår ekonomiavdelning som vill vara med och arbeta med fakturor, löpande bokföring och förbättringsprojekt.

Arbetsuppgifter
Avdelningens uppgift är att hantera det stora flöde av fakturor och betalningar som Sirius har. Utöver det arbetar du med löpande bokföring. Du är en del av vår Cash Group bestående av tre kollegor där vi utöver våra dagliga ansvarsområden samarbetar i olika typer av projekt för att långsiktigt utveckla och effektivisera vårt arbete.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

• Granska, registrera och boka inkommande fakturor

• Hantera betalningar

• Bokslutsarbete: intern- och koncernfakturering och kontoavstämningar

• Löpande bokföring

• Löpande arbete med effektivisering och processförbättringar

Tjänsten är placerad på Sirius kontor i centrala Stockholm med start omgående.

Din profil
Vi söker dig som är gymnasieekonom, vidare utbildning inom ekonomi är meriterande. Du har behärskar svenska och engelska i så väl tal som skrift då koncernspråket är engelska. Det är meriterande om du har arbetat i Visma, samt om du har erfarenhet av försäkring/återförsäkringsbranschen.

Du som person
Som person är du kvalitetsmedveten, serviceinriktad och driven. Du trivs i en föränderlig miljö samtidigt som du har förmåga att ta egna initiativ och ser helheten. Vi jobbar som ett team och du välkomnas till en familjär miljö.

För att lyckas i rollen är du ifrågasättande och har ett analytiskt förhållningssätt till dina arbetsuppgifter, då rollen innefattar att lösa både löpande och ad-hoc uppgifter. Vidare har du förmåga att fokusera på detaljer och du kan samtidigt prioritera effektivt bland dina arbetsuppgifter.

Ansökan
Vill du bli en av oss? Ansök redan idag, dock senast den 31 mars, 2019. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Josefin Träpja, tel. 0768 24 60 04.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 mars (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sirius International Försäkrings AB är verksamt inom internationell återförsäkring. Sirius är det största återförsäkringsbolaget i Skandinavien och en ledande aktör i Europa. Vi är cirka 500 medarbetare i gruppen med huvudkontor i Stockholm samt branschkontor runt om i världen, bl.a. London, Hamburg, Zürich, Bermuda och Singapore. Vår premievolym var 2017 SEK 11,1 Mdr. Sedan april 2016 är Sirius ett helägt dotterbolag till CMIG International, ett privatägt Singaporebaserat investmentbolag.