First Line Support till Sirius Group i Stockholm

First Line Support till Sirius Group i Stockholm

Tycker du om att jobba med IT-support och vill bli en del av ett internationellt företag i framkant inom IT? Läs mer!

Sirius International söker dig som vill jobba med förstklassig IT-support till deras First Line support i Stockholm. Du kommer att arbeta internationellt med IT-support och supportera användare i Windows 10, Active Directory och även support av iPhone. Trivs du i en roll som IT-support och vill bli en del utav ett härligt internationellt team? Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hos Sirius International erbjuds du en varierande roll med utvecklande uppgifter inom IT-support och möjlighet att jobba med engelska som arbetsspråk på daglig basis. Du supporterar ca 650 användare internationellt och bidrar till att den interna IT-miljön och de anställdas iPhone fungerar på bästa sätt.

Sirius International är ett internationellt försäkringsbolag med huvudkontor i Stockholm och det största bolaget inom återförsäkring i Skandinavien. I rollen som IT-support på First Line har du en varierande arbetsdag med många kontaktytor och du ges stora möjligheter till att långsiktigt växa med bolaget.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som First Line support på Sirius International supporterar du den globala verksamheten i alla IT- och mobilrelaterade frågor. Du kommer att jobba med Active Directory, Windows 10 applikationer i Citrix-miljö och iPhone framför allt. I rollen kommer du att ansvara för att:
  • Ta emot supportärenden via telefon och i ärendehanteringssystemet ServiceNow
  • Säkerställa att återkoppling sker till användaren när supportärendet är löst
  • Lösa supportärenden självständigt och eskalera internt vid behov till 2:nd och 3:rd line
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du sitter tillsammans med några av dina kollegor inom IT-support på kontoret i centrala Stockholm och har resten av kollegorna placerade runt om i världen. Eftersom du supporterar användare internationellt, så kommer den största delen av arbetet att ske på engelska men du behöver känna dig bekväm att jobba på svenska också.

Tjänsten planeras starta omgående och är på heltid, arbetstiderna är anpassade efter telefontiden som är 8-17. Du rapporterar till chefen för First Line support som också är placerad i Stockholm.

VEM ÄR DU?

För den här tjänsten ser vi att du har:
  • Bakgrund från IT-gymnasium
  • Goda erfarenheter inom Active Directory, Windows 10 och Citrix
  • Erfarenhet av Iphone-support
  • Tidigare erfarenhet av serviceroller, så som kundtjänst eller First Line support
  • Meriterande om du har tidigare erfarenhet Citrix-miljö och tunna klienter
Eftersom du är den som möter användaren först är det viktigt att du är serviceorienterad, kommunikativ och har lätt för att sätta dig in i användarens behov. Du kommer att ansvara för all ärendehantering och behöver kunna arbeta strukturerat och självständigt samt kunna prioritera och ta beslut. Som person ser vi att du är öppen, hjälpsam och pedagogisk och motiveras av att lösa problem och hjälpa andra.

Låter det här som ett jobb som är ditt nästa steg i karriären? Skicka in din ansökan direkt!

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Therese Goldring
Telefon 070 145 54 51
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Service & Kundtjänst, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 26 juni 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/