Administratör till Sirius International

Administratör till Sirius International

Vill du få möjligheten att ingå i ett erfaret globalt team med varierade arbetsuppgifter? Är du en person som gillar att utmana dig själv samtidigt som du prioriterar struktur i sitt arbete? Vi på Sirius International söker nu en driven och prestigelös Administratör till vårt team Control & Support av Global Underwriting (UW). Är du vår nästa stjärna med fenomenala administrativa kunskaper? Sök då tjänsten redan idag!

Din Roll
Du kommer tillsammans med ditt team att ansvara för administration av UWs kontrollrapporter samt kommunikation med UW organisationen. Du kommer också att assistera med att ta fram affärsrelaterad information och rapporter till ledningsgruppen. Då vi är ett relativt litet team är det viktigt med samarbete och att vi kan hjälpas åt med det som behöver prioriteras.

Dina arbetsuppgifter
Rollen spänner över ett brett område med fokus på administrativa uppgifter i samband med kontroll av rapporter. Du är även involverad i olika projekt vid sidan av det löpande arbetet. Arbetsuppgifterna består bland annat av följande områden;

  • Delta i UW review arbete genom att utföra kontroller och dokumentera dessa
  • Uppdatering och kontroll av referensdata

  • Assistera UW-teamet med frågeställningar i mail och system

  • Assistera ledningen med kvartalsrapporter

  • Skapa, utveckla och uppdatera instruktioner och manualer

  • Samarbete med andra enheter inom bolaget exempelvis aktuarieavdelningen

  • Back-up till Business Partner teamet

Din profil
En relevant bakgrund för denna tjänst innebär att du arbetat med administrativa uppgifter tidigare. Det är viktigt att du är både logisk och analytisk. Vi ser gärna att du är serviceinriktad, förändringsbenägen och affärsorienterad. Samtidigt som du är en lagspelare trivs du även med att jobba självständigt. Du är helt enkelt en administratör ut i fingerspetsarna som brinner för ordning och reda utan att vara rädd för att gå utanför ramen.

Ansökan
Vill du bli en av oss? Ansök redan idag, dock senast den 25 mars 2019. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Julia Winberg, 0735 27 09 05.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.siriusgroup.com/
Sista ansökningsdag 25 mars (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sirius International Försäkrings AB är verksamt inom internationell återförsäkring. Sirius är det största återförsäkringsbolaget i Skandinavien och en ledande aktör i Europa. Vi är cirka 500 medarbetare i gruppen med huvudkontor i Stockholm samt branschkontor runt om i världen, bl.a. London, Hamburg, Zürich, Liège, Bermuda och Singapore. Vår premievolym var 2017 SEK 11,1 Mdr. Sedan april 2016 är Sirius ett helägt dotterbolag till CMIG International, ett privatägt Singaporebaserat investmentbolag.