Vi expanderar och söker nu säljare som ska arbeta i Stockholm med omnejd, du utgår från vårt kontor på Götlundagatan i Bandhagen. Sinli Trading är ett matgrossistföretag som har levererat högkvalitativa råvaror till majoriteten av Stockholms Asiatiska restauranger.

Vi letar efter personal som kan tala något av följande språk: Thailandska, vietnamesiska, bengoliska eller kinesiska.

Vår affärsidé är enkel: Att leverera de bästa råvaror Asien har att erbjuda! Den asiatiska matkulturen rymmer många olika köksskolor. Indien är känt för sina varierande och kryddstarka grönsaksrätter. Det thailändska köket använder sig av heta kryddor som Chili. Kinesisk mat är betydligt snällare, liksom den japanska, där man ställer höga krav på att maten ska vara vackert arrangerad. Koreas nationalrätt Kimchi, heta grönsaksinläggningar med chili, serveras i stort sett i alla sammanhang.

Gemensamt för dem alla är att råvarorna ska vara färska och att kocken har gedigen kunskap att balansera flertalet smaker med varandra, bland annat genom kryddning och tillagningstid. Vi på Sinli Trading har levererat råvaror till asiatiska restauranger i Stockholmsområdet i över 20 år.

Våra kunder är restauranger som serverar japansk, indisk och kinesisk mat.Vi expanderar och söker nu säljare som ska arbeta i Stockholm med omnejd, du utgår från vårt kontor på Götlundagatan i Bandhagen.Brinner du för försäljning och marknadsföring inom resturangbranchen? Finner du stort intresse för högklassiga asiatiska råvaror? Söker du nya utmaningar och vill utvecklas inom sälj? Tveka då inte att höra av dig till oss!Vi söker nu säljare som kan arbeta hos oss omgående och ser gärna att du har tidigare erfarenhet från restaurangbranschen eller som säljare inom något annat område.

Mer information om arbetsplatsen hittar du på www.sinlitrading.se

Har du frågor om tjänsten kontaktar du e-post: zhong@sinlitrading.se
Mer info
Kontaktperson Tommy
Telefon 0761880087
Email Mejla Tommy
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Account Manager, Hotell & Restaurang
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 nov 2019 (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sinli Trading är ett matgrossistföretag som har levererat högkvalitativa råvaror till majoriteten av Stockholms Asiatiska restauranger. Vår affärsidé är enkel: Att leverera de bästa råvaror Asien har att erbjuda!

Den asiatiska matkulturen rymmer många olika köksskolor. Indien är känt för sina varierande och kryddstarka grönsaksrätter. Det thailändska köket använder sig av heta kryddor som Chili. Kinesisk mat är betydligt snällare, liksom den japanska, där man ställer höga krav på att maten ska vara vackert arrangerad. Koreas nationalrätt Kimchi, heta grönsaksinläggningar med chili, serveras i stort sett i alla sammanhang. Gemensamt för dem alla är att råvarorna ska vara färska och att kocken har gedigen kunskap att balansera flertalet smaker med varandra, bland annat genom kryddning och tillagningstid.