Account Manager

Account Manager

Är du en person som trivs i en företagskultur som präglas av visionärt tänkande och framåtanda? Har du ett intresse för IT och SaaS? Då har vi tjänsten för dig. Simployer är ett snabbväxande företag med några av Sveriges mest välkända företag som kunder. Med en vision och drivkraft att göra det möjligt för arbetsgivare att utveckla och förädla det humana kapitalet i sina organisationer för att få bättre effektivitet, högre lönsamhet och bana väg för arbetsglädje. Simployer används idag av fler än 800 000 ledare och medarbetare i Skandinavien

I rollen som Account Manager är dina primära arbetsuppgifter försäljning av Simployer´s molnbaserade IT-stöd till nykunder. Ett HR-stöd som skapar mervärde för organisationer och individer, något som gör deras vardag ännu bättre och enklare. I den här rollen har du ett långtgående ansvar ut mot kunden, där du förvaltar och agerar som närmast kundansvarig. Bolaget jobbar nationellt, men fokus i den här rollen kommer att vara Stockholms-regionen. Du ingår i ett rutinerat och erfaret säljteam om fem personer och rapporterar direkt till VD.

Vi söker dig med ett par års erfarenhet av försäljning B2B och med ett genuint intresse för såväl IT och SaaS som HR-frågor, då du ska sälja ett molnbaserat IT-stöd för Talent Management. För att lyckas i den här rollen är det viktigt att du är en prestigelös teamplayer som alltid sätter laget före jaget. Vi tror att du har intresse för och trivs med att möta organisationer och vill bidra till förändring och förbättring. Du är förtroendeingivande och lyhörd för dina kunders behov och har förmåga att mappaihop dessa med de lösningar som Simployer erbjuder.

Du erbjuds en säljroll med frihet under ansvar. Företaget präglas av visionärt tänkande och familjär stämning. Teamkänsla och goda samarbeten är viktigt och en starkt bidragande anledning till framgång. Hos Simployer får du vara med på en riktigt spännande resa in i en framtidsbransch av rang. Tillsammans med ett professionellt och kunnigt team ges här mycket goda förutsättningar att lyckas i din roll som Account Manager. Välkommen med din ansökan!

Är det dig vi söker? Skicka in din ansökan redan idag. Simployer har valt att samarbeta med Made for Sales i denna rekrytering och vid frågor är du varmt välkommen att kontakta Made for Sales rekryteringskonsult Emelie Jorland på telefon 072-0660298.

Simployer hjälper företag att säkerställa att varje anställd når sin fulla potential genom att se till att alla i organisationen strävar åt samma håll och arbetar med rätt saker. Det gör man med hjälp av en SaaS-lösning för HR Management - Simployer. Systemsviten består av ett flertal olika moduler, bland annat: onboarding, personalhandböcker, lärande, dialog, kompetens och personalsystem. Alla modulerna är fullt integrerade med varandra. Simployer har kontor i Stockholm och Göteborg och är dotterbolag till norska Infotjenester i Sarpsborg. I koncernen ingår även Tholin & Larsson, Göteborg.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Made For Sales
Sista ansökningsdag 1 apr (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Made for Sales är ett rekryteringsföretag inriktat på tjänster inom försäljning. Vi har lång erfarenhet av försäljning och rekrytering och vet därmed vilka krav som ställs och vad som kännetecknar en säljare med stjärnpotential.