Interface söker en Account Manager till Stockholm

Interface söker en Account Manager till Stockholm

Inledning
Det här är en roll för dig som trivs med säljprocesser i projektform samt har ett öga för färg och form! En säljroll som skiljer sig från den traditionella - där samarbete är av största vikt. Läs mer i annonsen nedan om det låter spännande. Sök tjänsten redan idag då urval och intervjuer sker löpande.

Information om tjänsten
Interface är en global golvproducent som är världsledande inom koldioxidneutrala golv och har ett väl utarbetat hållbarhetsperspektiv. Deras kultur präglas av en familjär känsla och Interface har som mål att bli Nordens bästa leverantör och arbetsplats.

Vi erbjuder dig
Att få vara en del av ett världsledande företag med hållbarhet och kvalitet i fokus. Det är stor frihet i denna roll och arbetet är väldigt varierande.

I början av din anställning får du en skräddarsydd introduktion beroende på dina tidigare erfarenheter. Du får möjlighet lära känna dina kollegor, produkterna och även få en inblick i produktionen.

Arbetsuppgifter

I rollen som Account Manager på Interface gör du inga direkta affärer, utan din uppgift är att möjliggöra goda affärer för dina säljkollegor och arbeta för långsiktigt nöjda kunder! Vilka är då dina kunder? Jo, det är arkitekter, interiörfirmor och stora fastighetsägare. Du ser till att de får den bästa upplevelsen när du bollar idéer med dem, visar liveprodukter i ert show room och ser till att projekten går i mål. Du har ett nära samarbete med både er designavdelning samt dina säljkollegor för att alltid säkerställa att kunderna är nöjda.

En stor del av ditt arbete är att träffa dina kunder, som är placerade i Stockholmsområdet. När du inte har kundmöten inbokade är du på plats på kontoret. Det är ett arbete med frihet under ansvar och du styr dina dagar själv.

Några vanligt förekommande arbetsuppgifter:
  • Besöka och underhålla relationer med arkitekter, interiörföretag och fastighetsägare
  • Visa liveprodukter för kunder, antingen på plats hos kund eller i ert show room
  • Delta på mässor och events
  • Internt samarbete med designavdelning, svenska säljteamet och andra kollegor
Vi söker dig som:
Har tidigare erfarenhet av arbete med interiör, arkitektur, byggnation eller liknande. Vi vill att du har någon form av förståelse för projektarbete, att du haft kontakt med olika kompetenser i ett projekt.

Det viktigaste för oss är att du är driven och tar ansvar. Eftersom den här tjänsten inte kommer generera en mätbar försäljning är det viktigt att du förstår och tar ansvar för hela säljprocessen och samarbetar internt. Du har ett entreprenörskap i dig och är bra på att förstå kundernas behov. Utöver detta är det viktigt att du är bra på att involvera och kommunicera med dina kollegor, för att ni alla ska lyckas med ert arbete!

B-körkort, svenska och engelska i tal och skrift är ett krav för tjänsten.

Övrigt
Stad: Stockholm
Omfattning: Heltid, 08.00-16.30 med flextid
Tillträde: Omgående, eller enligt överenskommelse

För övriga frågor, kontakta Anna Eriksson, 073-805 88 75
Mer info
Kontaktperson Anna Eriksson
Telefon 073-805 88 75
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.simplifiedco.se/
Sista ansökningsdag 23 sept 2021 (3 dagar kvar)