Continuous Integration/Delivery specialist

Continuous Integration/Delivery specialist

Vill du driva Continuous Integration- och Deliveryprocesserna på ett världsledande företag med en komplex och transaktionsintensiv miljö?

Vi söker en erfaren specialist inom Continuous Integration & Delivery.

Personen vi söker är väldigt teknikintresserad, innovativ och tar till sig ny kunskap på ett snabbt och effektivt sätt. I denna roll får du möjligheten att driva utvecklingen framåt gällande bolagets CI/CD-verktyg och -processer.

Bolaget har satt mål om att nå dagliga releaser år 2020, vilket gör att utvecklingen av CI/CD är en nyckelfaktor för att nå denna milstolpe. Det första steget blir att tillsammans med utvecklingsteamen ersätta Subversion med Git.

I din roll kommer du att utveckla, äga och underhålla branchingmodell samt verktyg och lösningar avseende continuous delivery som skall användas av flertalet utvecklingsteam. Du kommer att jobba i ett tätt samarbete med de olika teamen och arkitekter samt med release managern.

Den perfekta kandidaten är en CI/CD-specialist som vill få utlopp för sin sin expertis och dela med sig av internt. Du motiveras av att axla en nyckelroll i bolagets förändringsresa.
 • Relevant universitets- eller högskoleutbildning
 • Stort intresse för ny teknik och kunna ta till sig ny kunskap
 • Förståelse för agila metoder och arbetsmetoder
 • Erfarenhet av:
  • Mjukvaruutveckling, test, konfiguration och utrullning
  • Testautomationstekniker
  • Utvecklingsbakgrund (Java, Javascript, Jenkins, Linux)
  • Erfarenhet av Git och containerteknologier (Docker, Kubernetes etc.)

För denna roll är det viktigt att kunna kommunicera och samarbeta med flertalet utvecklingsteam och vara lyhörd vad gäller att samla in relevant information från olika intressenter.

Som person bör du vara nyfiken, positiv och lösningsorienterad. Drivs du av att kontinuerligt lära dig nya saker och vidareutvecklas är du en perfekt kandidat.

Du pratar svenska och har goda kunskaper i engelska, såväl i tal som i skrift.

Intresserad? Ansök med ditt CV eller LinkedIn- profil, det tar inte mer än en minut!
Mer info
Kontaktperson Salah Damoun
Telefon 070-416 41 00
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 12 okt (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Att jobba hos SilverRail

Hos SilverRail Technologies spelar du en viktig roll i att bygga en bättre framtid. Vi utvecklar IT-lösningar som gör det enklare att välja ett miljövänligt resande. Oavsett om det handlar om att hitta rätt resa, smidiga betalningar, eller få relevant information före under och efter resan så bygger vi den digitala infrastrukturen som gör det möjligt.

Hos oss kommer du att trivas om du uppskattar att utveckla och skapa lösningar tillsammans med engagerade kollegor. Inom SilverRail har vi allt från bred generalistkunskap kring att utveckla avancerade lösningar till djupgående expertis om branschen vi jobbar inom. Kombinationen gör oss starka, och ännu starkare blir vi tillsammans med dig. När du börjar hos oss delar vi gärna med oss av vår kunskap och ett nära samarbete kollegor, kunder och länder emellan genomsyrar vårt dagliga arbete. Oavsett vilken roll som blir din första hos oss har du också stora möjligheter att utvecklas inom företaget.

Om du värderar en smidig resväg till jobbet kommer du nog också uppskatta att vi sitter väldigt centralt i Stockholm. Från ditt skrivbord tar du dig till T-centralen eller Stockholm City på några minuter.

Om SilverRail Technologies

SilverRail Technologies är marknadsledande utvecklare av digital infrastruktur för resebranschen, med fokus på tåg- och busstrafik. Varje år hanteras över en miljard resesökningar och 30 miljoner bokningar med hjälp av våra applikationer och lösningar. Kunderna finns på en global marknad och består av såväl tåg- och bussoperatörer som resebyråer. SilverRail Technologies växer och har idag ca 250 medarbetare. Kontoren ligger i London, Stockholm, Norrköping, Boston och Brisbane. Sedan 2017 är SilverRail Technologies är en del av Expedia Group