Orderadministratör till expansivt friluftsföretag!

Orderadministratör till expansivt friluftsföretag!

Dina arbetsuppgifter

I din roll som orderadministratör kommer du att hantera ordrar ifrån företagets hela kundkrets. I samtalet med kund ska du gärna eftersöka ytterligare behov hos kund utav kompletterande produkter och merförsäljning. Du kommer bland annat arbeta med: - Orderhantering - Kundtjänstfrågor via telefon och mejl - Reklamantionsärenden Du arbetar deltid och är inne varje vardag mellan 10.00-15.00.

Din profil

För att trivas i denna roll ska du gilla attt ha ett större ansvar. Vi ser gärna att du är självgående och intiativtagande i ditt arbete samtidigt som du är serviceminded och streetsmart. Krav för denna roll är att du är flytande i tyska i såväl tal som skrift. Har du någon form av utbildning inom ekonomi eller marknad är detta meriterande.

Om oss

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Kontaktperson Elvira Johansson
Telefon 720 33 95 35
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 4 juli (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Studentwork söker nu för kundsräkning en orderadministratör för uppdrag med start i september. Vår kund är ett svenskt företag grundat 1935 som säljer högkvalitativa produkter såsom kompasser och pannlampor för friluftsliv. Företaget har en stark strävan efter att hela tiden förbättra och utveckla sina produkter inom sport, äventyr och arbete. De sitter i fräscha lokaler i Bromma. Detta är ett konsultuppdrag om inledningvis sex månader vilket innebär att det är Studentwork som sköter hela rekryteringsprocessen och att du sedan blir anställd som konsult via oss under hela uppdragsperioden. Vi tillämpar en löpande rekryteringsprocess vilket innebär att rollen kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Du är varmt välkommen att redan idag skicka in din ansökan!