Löne- och kontorsassistent till Silex Microsystems i Järfälla

Löne- och kontorsassistent till Silex Microsystems i Järfälla

Är du i början av din karriär med några års yrkeserfarenhet samt grundläggande utbildning inom lön/ekonomi och drömmer om att få utvecklas till en fullfjädrad löneadministratör? Gillar du siffror, trivs med omväxlande arbetsuppgifter och vill arbeta i ett entreprenöriellt bolag som ligger i absolut framkant av ny teknologi? Läs då vidare, det kan vara dig vi söker! Tjänsten är på heltid och placerad i Järfälla.

Arbetsuppgifter

Som löne- och kontorsassistent hos Silex Microsystems är arbetsuppgifterna omväxlande och du får möjlighet att växa in i en mer renodlad löneroll.

Här arbetar du med hela löneprocessen i Hogia Lön för cirka 160 medarbetare, både arbetare och tjänstemän. Du hanterar allt från registrering, kontroller, tidrapporter, reseräkningar och löneberäkning/-körning, till utbetalning, semesterskuld- och årsskifteshantering. I rollen ingår även avstämningar och bokföring av löner och semesterlöneskuld. Vidare bistår du organisationen i olika frågeställningar kring lön, tidredovisning och kollektivavtal samt rapporterar pensioner och andra statistikuppgifter till berörda myndigheter.

Därtill ingår uppgifter såsom inköp av kontorsmaterial, resebokningar, posthantering samt administration av personaluppgifter och mobiltelefoni. Du ansvarar för att kontorsytor är representativa, att konferensrum är i ordning och att kaffemaskiner fungerar.

Du kommer att tillhöra en välfungerande och stabil ekonomienhet i ett högteknologiskt och växande bolag där samarbete och ansvarstagande är en självklarhet.

Vem är du?

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom lön och gärna någon praktisk erfarenhet inom området, alternativt dig med ett par års erfarenhet som ekonomiassistent och som verkligen vill utvecklas i lönerollen. Stöttning och upplärning inom löneområdet kommer att finnas på plats. Då tjänsten inkluderar många kontakter behöver du kunna uttrycka dig obehindrat på svenska i tal och skrift samt hantera engelska på en god nivå.

För att trivas hos Silex Microsystems behöver du vara prestiglös, flexibel och positiv som person. Som löneadministratör behöver du givetvis vara detaljorienterad, strukturerad och noggrann i ditt sätt att arbeta men trivs också i en roll med variation av uppgifter och att få hjälpa till där det behövs. Självfallet förstår du att arbete som inkluderar information och känsliga uppgifter inom lön kräver hög integritet och gott omdöme.

Om Silex

Silex Microsystems tillverkar mekaniska och elektriska system i mikroskala som byggs i form av chip, så kallad MEMS. MEMS-tekniken möjliggör t.ex. tillverkning av trycksensorer som är så små att de kan föras in i blodomloppet på en människa. Företaget levererar i dag produkter i yttersta high-tech klass, som används i medicinsk utrustning, mobiltelefoner, datorer och fordon. Silex grundades år 2000 och omsätter idag ca 450 Mkr och har 145 anställda.

Med ett 80-tal kunder världen över tillhör Silex en av de absolut främsta fristående tillverkare av MEMS i världen. Silex har huvudkontor och fabriker i Järfälla med försäljningskontor i Boston och San Fransisco i USA. Silex är certifierade mot ISO9001:2015.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, HR & Personal, Löner & Förmåner
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 28 aug (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.