Servicetekniker Helg till Silex

Servicetekniker Helg till Silex

Vill du jobba med den absolut senaste tekniken och de nyaste maskinerna? Vi söker nu en servicetekniker till en spännande och utvecklande tjänst hos Silex Microsystems. Tjänsten är placerad och stationerad i Järfälla, du sköter servicen på platsen. Silex ligger i absolut framkant av ny teknologi i tillverkning av mekaniska och elektriska system i mikroskala. Tjänsten är en rekrytering och är förlagd till helger; fredag till söndag. Välkommen med din ansökan redan idag.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter är att sköta underhåll, drift och akuta serviceärenden. Det finns ett hundratal högteknologiska utrustningar och du jobbar i renrumsmiljö. Din vardag är händelsestyrd och du måste kunna hoppa från uppgift till uppgift med kort varsel vid behov. Arbetsuppgifterna innebär stor variation då du hanterar elektronik, pneumatik, maskinteknik, kemi, gaser, lösningsmedel mm. I tjänsten ingår dokumentation och uppföljning i Silex digitala system. Arbetstiden är förlagd på helger fredag - söndag.

Arbetet utförs tillsammans med andra kompetenta kollegor och i ditt team ingår areachef, processingenjörer och operatörer. Silex uppdaterar hela tiden sin teknik och sina arbetsprocesser och rätt person har viss möjlighet att påverka företagets utveckling.

Erfarenheter

Vi söker dig som i botten har en tekniskt gymnasieutbildning eller motsvarande. Vi ser gärna att du har arbetslivserfarenhet inom el/teknik/mekanik men det viktigaste är att du har ett brinnande intresse för avancerad teknik och problemlösning. Då felsökning ingår i ditt arbete är det ett stort plus om du arbetat med det tidigare. Du har god datorvana och behärskar engelska både skriftligt och muntligt.

Som person är du noggrann, strukturerad och stressar inte upp dig i onödan. Andra viktiga egenskaper är förmågan att prioritera och planera. Är du dessutom en person som är nyfiken och älskar att lära dig nya saker och ser vi det som mycket positivt.

Om Silex

Silex Microsystems tillverkar mekaniska och elektriska system i mikroskala som byggs i form av chip, så kallad MEMS. MEMS-tekniken möjliggör t.ex. tillverkning av trycksensorer som är så små att de kan föras in i blodomloppet på en människa. Företaget levererar i dag produkter i yttersta high-tech klass, som används i medicinsk utrustning, mobiltelefoner, datorer och fordon. Silex grundades år 2000 och omsätter idag ca 450 Mkr och har 145 anställda.

Med ett 80-tal kunder världen över tillhör Silex en av de absolut främsta fristående tillverkare av MEMS i världen. Silex har huvudkontor och fabriker i Järfälla med försäljningskontor i Boston och San Fransisco i USA. Silex är certifierade mot ISO9001:2015.
Mer info
Område Järfälla
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 25 nov (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.