Vi söker en Distriksansvarig Utesäljare till försäljningsområde Stockholm

Sikta Group · Försäljning · 12 okt

Om jobbet

Det du blir en del av

Du blir en del av Menigos utesäljkår Stockholm med försäljningsområde Stockholm.

Vår vision är att skapa den bästa utesäljorganisationen som med passion för våra produkter driver och utvecklar affären, arbetssätt, sortiment och prisbild tillsammans med våra kunder och leverantörer.

Med tydlig kommunikation och stabilt ledarskap arbetar vi mot högt satta mål för våra kunder. Som utesäljare hos oss finns möjligheten att arbeta med ett stort kontaktnät och att utveckla verksamheten och dig själv.

Detta kan du förvänta dig

Det mest utmanande och spännande med tjänsten som utesäljare är att utifrån en tydlig och ambitiös målbild bygga och utveckla långsiktiga kundrelationer och lönsam försäljning inom ditt säljdistrikt. Du kommer att arbeta med nykundstagande och prospektbearbetning inom ditt distrikt och tillsammans med våra befintliga kunder utvecklar du försäljning och lönsamhet. Dina viktigaste arbetsuppgifter blir att planera och göra kundbesök, bearbeta prospekt och skriva offerter. Du skapar långsiktighet med våra kunder genom din kunnighet, ditt engagemang och genom att vara nytänkande.

Du ingår i ett säljteam med många kompetenta och engagerade kollegor som sporrar varandra i säljtävlingar. För att du ska bli ännu vassare och utveckla din säljteknik och din produktkunskap har vi regelbundet produktprovningar tillsammans med våra leverantörer och ett säljutvecklingsprogram för alla våra inne- och utesäljare.

Det vi förväntar oss

För att lyckas och vara framgångsrik i tjänsten behöver du ha minst 3-årig gymnasieutbildning och dokumenterat framgångsrik erfarenhet av försäljning. Du har minst fem års erfarenhet av försäljning och god förståelse för våra kunders vardag.

Du har erfarenhet av arbete med Officepaketet främst Excel och självklart har du körkort.

Som säljare hos oss måste du fungera väl i grupp och samtidigt ha ett eget driv att självständigt uppnå uppsatta säljmål. För att nå framgång krävs det att du har ett starkt engagemang och en vilja att ständigt bli bättre på det du gör. Du är nytänkande och kreativ, ser möjligheter och har förmågan att omsätta dem i handling. Dessutom är du en naturlig relationsbyggare som har lätt för att både skapa och behålla långsiktiga kontakter. Sist men inte minst så har du struktur och ett målinriktat arbetssätt som gör att du kan planera, prioritera och strukturera ditt eget arbete.

Ansökan och kontakt

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Andreas Flyckt på info@flyckt.nu eller telefonnummer 070-725 48 36. Har du frågor kring processen och tidschema m.m. kan du vända dig till Siktas researcher Prottasha Khondaker (pk@sikta.se). Sänd din ansökan (CV och personligt brev) i PDF-format till (ansokan@sikta.se). Vi arbetar med löpande urval och ser därför fram emot att få din ansökan snarast.Jobbfakta
Kontakt

Mejla eller ring Andreas Flyckt, 070-725 48 36

Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 okt

Om företaget

Söker du marknadens bästa rekryteringskonsult? Läs här!

Att välja rätt rekryteringsföretag är lika viktigt som att välja rätt chef. Företag är människor och på Sikta arbetar människor som är skickliga på att hjälpa dig att hitta och att välja den bästa chefen som får din organisation att utvecklas. Siktas konsulter har mångårig erfarenhet och ett jämt och bra track record när det gäller utfall på gjorda chefsrekryteringar. Vi har intervjuat tusentals personer, tillsatt hundratals chefer – och följt upp resultaten. Vi kan chefsrekrytering och har arbetat i alla branscher, kommuner, landsting, myndigheter och idéburen sektor.

Hur ska vi lägga upp intervjuerna? Finns guider för referenstagning? Videoinspelade intervjuer? Arbetspsykologisk testning? Ring oss så får du kostnadsfri rådgivning per telefon av en erfaren konsult?

Vill du ha marknadens bästa rekryteringsgaranti då ska du samarbeta med Sikta.

Ring oss direkt på 08-678 00 00 så berättar vi varför du ska välja Sikta som rekryteringsföretag för dina chefsrekryteringar.