Växande importörsgrupp söker driven ekonomiassistent!

Växande importörsgrupp söker driven ekonomiassistent!

Vi söker en driven, positiv medarbetare till vår ekonomiavdelning som vi strävar efter att göra till den bästa tänkbara. Effektivitet, noggrannhet och trivsel är viktigt i det här arbetet. Det är många bollar i luften och det är viktigt att du som individ har en stark känsla för ordning, prioriteringsföljd och är duktig på att skapa och hålla rutiner.

Du har också lätt för ett högt tempo och att hugga i där det behövs. Du håller humöret uppe och är en social och positiv lagspelare som hanterar en hög arbetsbelastning väl. En god överblick och paraplyseende är nödvändigt samt att verkligen brinna för siffror, bokföring och ekonomiarbetet som helhet.

Du kommer främst att arbeta med den dagliga bokföringen så som kund- och leverantörsreskontra och det dagliga administrativa inflödet, till exempel ha huvudansvar för telefonväxel och posthantering. Du kommer att arbeta nära vår Financial Manager och bistå henne med bland annat likviditetsplanering, eurocardöversikt och övriga löpande ärenden som hör ekonomiarbetet till

Vi önskar att du har goda kunskaper inom bokföring och att du som minst är gymnasieekonom eller motsvarande. Eftergymnasial utbildning inom ekonomi är meriterande. Då många av våra kunder är internationella ser vi mycket goda kunskaper i engelska som ett krav och om du behärskar fler språk utöver svenska och engelska är det meriterande. Du är van vid att att arbeta i Microsoft Office och är bekväm med att använda Excel som ett centralt arbetsverktyg.
Erfarenhet av att arbeta i Visma Business är särskilt meriterande.

För att trivas hos oss tror vi att du, utöver din passion för ekonomi, är intresserad av mat och vin och tycker om att interagera och samverka med dina kollegor. Vi sitter i kontorslandskap i centrala Stockholm och strävar efter en dynamisk organisation där teamkänsla och engagemang i varandras arbetsuppgifter är ledord.

Kallelse till intervju sker löpande under mars månad och vi önskar tillträde snarast möjligt under våren.

Maila din ansökan senast 25/3

Vi ser fram emot att höra från Dig!
Mer info
Email Mejla Sigva AB
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sigva.se
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sigva Beverage Group grundades 1994 och är en av de äldsta vinimportörerna i Sverige. Familjen Christiansson startade företaget då de under sina somrar i södra Frankrike upptäckt många intressanta produkter som inte fanns på den svenska marknaden.Företaget växte snabbt och idag representerar Sigva Beverage Group nästintill alla länder där vin produceras.

Gruppen består nu av 5 företag och vi växer med full fart.. Teamet är idag en blandning av kunniga, erfarna medarbetare som varit med länge och nya, drivna talanger som har kommit in och tillfört sin kunskap och energi- en vinnande kombination enligt oss.