Valideringsingenjör inom Life Science sökes till Sigma

Valideringsingenjör inom Life Science sökes till Sigma

Önskar du att arbeta som Valideringsingenjör för en ledande aktör med stora utvecklingsmöjligheter?
Då har vi den perfekta tjänsten för dig, ta chansen och sök!

Dina arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna kommer till största del bestå av följande:
 • Ingå i projektteam och på sikt att leda egna projekt - Tex. ombyggnad hos kund för att kvalitetssäkra och kontrollera att allt håller en hög nivå.
 • Nyinvesteringar och förändringar av produktionsutrustning eller labbutrustning.
 • Kravställning kring utrustning, ta fram valideringsplaner och administrera.
 • Ta fram testdokumentation samt läsa och tolka krav.
Din profil

För att passa i rollen som valideringsingenjör ser vi att du är en lojal lagspelare som trivs att arbeta med nya människor. Du är nyfiken, noggrann och har ett sinne för ordning och reda! Du kan hantera många uppgifter samtidigt och är resultatorienterad.

Skallkrav
 • Högskola eller Civilingenjörsexamen inom Life Science - tex. Kemiteknik, bioteknik, eller liknande.
 • Svenska och engelska i tal och skrift.
 • Arbetserfarenhet inom Life Science
 • Erfarenhet av GMP från studier
Meriter
 • Valideringserfarenhet
 • Erfarenhet om GMP
 • Erfarenhet inom projektledning
 • Ledaregenskaper
Villkor

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Ort: Stockholm
Arbetstider: 08-17
Lön: Enligt överenskommelse
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Medicinsk forskning & Laboratorieverksamhet, Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Kemi, Fysik & Biologi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Framtiden
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sigma är en ledande aktör och erbjuder avancerade konsulttjänster inom områden som produktutveckling, industriell design, processteknik, beräkning, produktionssystem och projektledning

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.