Juniora utvecklare till talangprogram på Santander Consumer Bank!

Juniora utvecklare till talangprogram på Santander Consumer Bank!

Ser du din framtid inom IT och vill utvecklas inom .NET core och C#? Vill du arbeta med likasinnade som är måna om att ligga i framkant? Genom vårt nya talangprogram Santander Redefining Banking Program har du nu möjlighet att göra detta, och dessutom i en global organisation där allt är möjligt! Vi på Sigma Young Talent har nu fått förtroendet att sköta rekryteringen, och ser fram emot att få din ansökan till programmet redan idag!

Om Santander Redefining Banking Program
Santander Redefining Banking Program är ett initiativ mellan Santander Consumer Bank och Sigma Young Talent. Programmet riktar sig till dig som är i början av din karriär och som vill få möjlighet att bygga upp din kompetens som utvecklare i en global och innovativ organisation. Detta gör du, tillsammans med fem andra talanger, genom att kombinera praktiskt arbete med teoretisk utbildning och handledning. Programmet startar den 27 augusti och är upplagt för att du ska kunna starta din karriär på bästa möjliga vis.

Programmet pågår i 10 månader, och under den tiden är du anställd som konsult av Sigma Young Talent men arbetar på Santander Consumer Bank i din specifika roll. Under programmets gång får du fördjupa dig i dina tekniska kunskaper och kan på så sätt bredda din erfarenhet inom programmering. Arbetet sker både genom lärarledda utbildningstillfällen och via e-plattformar. Du får även lära dig mer om Santander Consumer Bank genom olika aktiviteter och företagsspecifika event. Efter att du på ett framgångsrikt sätt har genomfört programmet erbjuds du en anställning hos Santander.

Om Santander Consumer Bank
I Sverige har Santander Consumer bank 450 000 kunder och ca 400 anställda. De erbjuder sparkonton, privatlån, fordonsfinansiering, betal- och kreditkort samt delbetalning i butik och e-handel. Santander Consumer Bank tillhör den globala bankkoncernen Banco Santander, en av världens största banker med 133 miljoner kunder i över 45 länder. Vi vill inspirera och möjliggöra för människor att förverkliga sina idéer, eftersom vi anser att vissa idéer, när de realiseras, kan göra en verklig skillnad.

Om rollen
Till programmet söker vi dig som vill jobba med programmering. Du kommer att arbeta i en grupp som heter Application Development på Santander Consumer Banks IT-avdelning. Gruppen består av ca 25 medarbetare som ansvarar för arkitektur och systemutveckling av bankens tjänster.

På Santander Consumer Bank arbetar man agilt med dagliga stand ups i två veckor långa sprintar. I de tvärfunktionella teamen finns all slags kompetens, och man arbetar tillsammans, mot en gemensam leverans och hjälper varandra i det dagliga arbetet. Ledordet är innovation och det ses som positivt att man i det dagliga arbetet vågar prova på och testa nya idéer. Läs gärna mer om vårt nyligen genomförda Hackathon här: https://www.va.se/nyheter/2018/04/25/priset-till-vinnarna-i-hackaton--att-bli-chef-i-banken/.

Man arbetar främst inom .NETcore och med C#, andra tekniska domäner som används är RESTful, Micro services, HTML5, Angular, React, CSS samt Azure, Apigee, GIT och Jira.

Din profil
Vi söker dig som är nyutexaminerad, eller har jobbat i något år, och som vill utveckla dina programmeringskunskaper i en innovativ organisation.

Mer specifikt söker vi dig som:
  • Har kunskap inom C#/.NET eller annan objektorienterad webbprogrammering
  • Har en avslutad kandidat-eller masterexamen inom IT-området från universitet/högskola
  • Kommunicerar flytande på svenska
Det viktigaste för oss är din inställning och din personlighet. Som person ser vi att du är en lagspelare och gillar att jobba i grupp. Du ger energi och bidrar med det lilla extra, både i ditt arbete och till dina kollegor. Du förväntas du ta mycket eget ansvar, varför vi tror att du är både ansvarstagande och målinriktad. Du är strukturerad i ditt arbetssätt och tycker om att arbeta med problemlösning. I denna roll kommer du ha många kontaktytor och vi ser därför att du är en person med hög social kompetens.

För att trivas och nå maximal utveckling hos Santander Consumer Bank är det även viktigt att du alltid visar respekt, är rak i din kommunikation, samarbetar aktivt med andra, stöttar dina medarbetare, lyssnar på andras idéer, håller vad du lovar, tillför passion och välkomnar förändring.

Låter detta som en beskrivning av dig? I så fall vill vi gärna få din ansökan så snart som möjligt!

Övrigt
Santander Consumer Bank sitter i fina och ljusa lokaler i Solna nära T-bana Solna Strand. De arbetar nära varandra i ett öppet och kreativt kontorslandskap. För att få energi och inspiration finns både pingisrum, tv-spelsrum och en härlig stor terrass för en välbehövlig paus. Du erbjuds även full access till gym där även simhall, bastu och instruktörsledda pass hålls.

Sigmas värderingar Passion & Execution präglar allt vi tar oss för och det är viktigt att du som blivande konsult kan identifiera dig med dessa. Mer om våra värderingar går att läsa vidare om i länken nedan.

http://www.sigmaitc.se/om-oss/varderingar

Ansökan
Då urval sker löpande ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vi ser fram emot att läsa den! Vid frågor gällande denna rekrytering är du varmt välkommen att kontakta Maria Sahlin eller Olivia Olaisson, oss når du på maria.sahlin@sigma.se eller olivia.olaisson@sigma.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, IT-Konsult
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 17 juli (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sigma Young Talent startade sin verksamhet 2014 och är specialister på en sak – unga talanger inom IT. Vi hjälper företag att växa och att framtidssäkra sin kompetens med hjälp av flexibla konsulttjänster. Bland våra kunder finns många välkända aktörer som är marknadsledande inom sina respektive branscher.

Vi är en del av Sigma-koncernen, som är Sveriges största privatägda teknikkonsultbolag med över 3000 medarbetare i tolv länder. Inom Sigma har vi visionen "Expect a better tomorrow" vilket är vår dagliga ledstjärna; en bättre morgondag för våra talanger, våra kunder och för samhället i stort. Detta medför att vi jobbar aktivt med socialt ansvarstagande och har bland annat ett stort engagemang i Star for Life och andra viktiga samhällsinitiativ. Läs gärna mer om dessa i länken nedan.

http://www.sigmaitc.se/om-oss/csr

Som konsult hos oss blir du väl omhändertagen och vi är måna om att du ska trivas. Vi lägger stor vikt vid att upprätthålla den goda stämningen i vår grupp, bland annat genom gemensamma aktiviteter som föreläsningar, after works och gemensamma lunchträffar. Blir du konsult hos oss lyssnar vi till dig, dina behov och i vilken riktning du vill utvecklas.

Observera att rekryteringen sköts av Sigma och att tjänsten är en konsultrekrytering, vilket innebär att du kommer att anställas som konsult hos Sigma, för att därefter ha möjlighet att bil anställd av Santander Consumer Bank.