Junior systemförvaltare till Skandia

Junior systemförvaltare till Skandia

Har du en utbildning inom IT och letar efter en utmaning där du får arbeta i en teknisk roll nära verksamheten? Då ser vi gärna att du söker rollen som junior systemförvatare hos vår samarbetspartner Skandia. Urval sker löpande rekommenderar vi dig att skicka in din ansökan redan idag.

Om Skanida:
Vill du vara en del av Skandias framtida IT? Skandia är inne i en spännande förändring och utveckling. Det är något som involverar Skandia IT i allra högsta grad och som du har en chans att få vara med att bidra till. Skandia IT bygger en modern IT-leverans som stöttar verksamheten i dess förflyttning, till exempel genom ökad digitalisering. Arbetet är redan i full gång med att skapa en framåt lutad och stark leveransorganisation. För att klara vårt uppdrag behöver vi medarbetare och ledare som vill vara med och bidra och vara en del i en högpresterande och kreativ miljö där vi utmanar och stöttar varandra.

Om rollen:
I rollen som junior systemförvaltare kommer du få vara med och bidra till Skandias framtida utveckling med hjälp av ny teknik och visionen att bistå med framtida säkrare leveranser. I gruppen Utvecklinvecklingsplattformar Microsoftarbetar man med att stötta Skandias utvecklarteam genom en DevOps-lösning.

Något som genomsyrar hela verksamheten är att det ställs stora krav på säkerheten. Gruppen som du kommer bli en del av består idag av två seniora personer som besitter såväl TFS erfarenhet samt har en gedigen utvecklarbakgrund, vilket kommer ge dig goda möjligheter till lärande samt att utvecklas i din roll.

Vidare kommer du arbeta behovsanpassat efter utvecklarnas projekt och bistå med relevanta verktyg och. Idag används till största del Team Fundation Server, TFS men du kommer även komma i kontakt med Sonarqube och Octopus Deploy.

Tillsammans med dina kollegor kommer du, bedriva ett ständigt förändringsarbete. Ni kommer delta i Scandias DevOps-Team, bistå Skandias beställare med behovsanalys och förändringar av den miljön som arbetet utförs i samt delta i utvecklingsprocessen och vara lyhörd inför de krav och möjligheter som ställs på förändringsarbetet. Det är därför av största vikt att du som person är kommunikativ, har lätt för att identifiera behov och finna lösningar på problem.

Just nu händer det mycket på Skandia och vi letar nu efter nästa person som vill vara med på denna spännande resa i Skandias utveckling.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är junior i ditt arbetsliv, har en utbildning inom IT och en grundläggande förståelse för programmering. Du behöver inte ha erfarenhet av att arbeta som utvecklare eller systemförvaltare, däremot ser vi gärna att du tidigare har erfarenhet av att arbeta inom helpdesk, support, servicedesk eller dylikt samt har en förståelse för verksamheten och dess processer.

Mer specifikt tror vi att du:
  • Talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska
  • Har utbildning inom IT från högskola eller universitet
  • Har förståelse och intresse för databaser som SQL
  • Har goda kunskaper inom objektorienterad programmering, gärna inom C# och .Net
  • Talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska
  • Har kunskap om TFS
  • Kunskap om agila metoder.
Det är även meriterande om:
  • Du har kunskaper inom SonarQube, Octopus Deploy och ServiceNow.
Som person tror vi att du är öppen och social, gillar att arbeta i team samt har lätt för att tala med och inför nya människor. För att trivas i den här rollen tror vi att du har ett brett synsätt och vill lära dig nya saker samt är lösningsorienterad.

Våra värderingar Passion & Execution präglar allt vi tar oss för och det är viktigt att du som blivande konsult kan identifiera dig med dessa. Mer om våra värderingar går att läsa vidare om i länken nedan.

http://www.sigmaitc.se/om-oss/varderingar

Mer om Sigma Young Talent

Sigma Young Talent startade sin verksamhet 2014 och är specialister på en sak – unga talanger inom IT. Vi hjälper företag att växa och att framtidssäkra sin kompetens med hjälp av flexibla konsulttjänster. Bland våra kunder finns många välkända aktörer som är marknadsledande inom sina respektive branscher.

Vi är en del av Sigma-koncernen, som är Sveriges största privatägda teknikkonsultbolag med över 3000 medarbetare i tolv länder. Inom Sigma har vi visionen "Expect a better tomorrow" vilket är vår dagliga ledstjärna; en bättre morgondag för våra talanger, våra kunder och för samhället i stort. Detta medför att vi jobbar aktivt med socialt ansvarstagande och har bland annat ett stort engagemang i Star for Life och andra viktiga samhällsinitiativ. Läs gärna mer om dessa i länken nedan.

http://www.sigmaitc.se/om-oss/csr

Denna tjänst är en konsultrekrytering vilket innebär att du kommer vara konsult hos Sigma och efter överenskommen tid finns det möjlighet att övergå i anställning hos kund.

Som konsult hos oss blir du väl omhändertagen och vi är måna om att du ska trivas. Vi lägger stor vikt vid att upprätthålla den goda stämningen i vår grupp, bland annat genom gemensamma aktiviteter som föreläsningar, after works och gemensamma lunchträffar. Blir du konsult hos oss lyssnar vi till dig, dina behov och i vilken riktning du vill utvecklas.

Ansökan

Då urval sker löpande ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vi ser fram emot att läsa den! Vid frågor gällande denna rekrytering är du varmt välkommen att kontakta Maria Sahlin – maria.sahlin@sigma.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, IT-Konsult
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sigmarecruit.se/jobb/
Sista ansökningsdag 3 nov (41 dagar kvar)