Junior .NET-utvecklare till Handelsbanken

Junior .NET-utvecklare till Handelsbanken

Är du en junior systemutvecklare som vill börja din karriär i en bred roll? Vill du få chansen att arbeta med både nyutveckling och förvaltning, samt lära dig mer om affärskrav, implementation och test? Då tycker vi att du ska söka rollen som junior .NET-utvecklare på Handelsbanken, ett företag som tar hand om dig som medarbetare och ser till att du utvecklas i din karriär!

Om Handelsbanken
Handelsbanken är en fullsortimentsbank med rikstäckande kontorsnät i Sverige, Storbritannien, Danmark, Finland, Norge och Nederländerna. Dessa sex länder ser banken som sina hemmamarknader. Handelsbanken grundades 1871 och har i dag drygt 11 000 medarbetare samt verksamhet i sammanlagt 24 länder. Sedan början av 1970-talet är Handelsbankens organisation starkt decentraliserad och verksamheten utgår alltid ifrån kundens behov. Detta innebär att alla affärsbeslut som rör enskilda kunders relationer med banken tas nära kunden.

Handelsbanken har nöjdare kunder än jämförbara banker, är en av de mest kostnadseffektiva börsnoterade fullsortimentsbankerna i Europa och har varje år under de senaste 42 åren haft högre lönsamhet än genomsnittet för jämförbara banker.

Vi på Sigma Young Talent har fått förtroendet att hjälpa till med rekryteringen till Handelsbanken och vi söker nu en junior .NET-utvecklare. Missa inte din chans att bli en av Handelsbankens nya stjärnor – varmt välkommen med din ansökan!

Om rollen
Vi söker nu till Handelsbanken en junior systemutvecklare. Din roll kommer att vara bred och du kommer främst att få arbeta med .NET-utveckling i Microsoftplattformen. Eftersom systemen är under ständig vidareutveckling kommer du som tidigare nämnt att få arbeta med både förvaltning och nyutveckling, men även delta i utredningar, uppdrag och projekt. Du kommer att jobba som utvecklare men även med den dagliga produktionen av systemet vilket innebär omväxlande arbetsuppgifter. Du kommer att delta i arbetet från analys av affärskraven till systemlösning, implementation och test/leverans.

I arbetet ingår många kontaktytor med verksamheten, och andra systemområden inom banken. Hela verksamhetsområdet ger stora möjligheter att utveckla både IT- och verksamhetskompetens.

Handelsbanken sitter i stora lokaler i centrala Stockholm, med närhet till både tunnelbana och pendeltåg. Gruppen du kommer arbeta inom har tidigare tagit emot juniora talanger och ser nu fram emot att ta hand om och lära upp nästa stjärna!

Handelsbanken erbjuder dig ett utvecklande, varierande och kreativt arbete på ett område med mycket arbetsglädje och omtänksamma kollegor. På Handelsbanken är man noga med att se till individens utveckling och har ett väl inarbetat system för kompetensutveckling, där du ständigt får stöd av såväl chefer som kollegor. I den här rollen kommer du att få vara med i utvecklingen av framtidens IT-stöd för försäkringsverksamheten. Du kommer att bygga upp ett mycket brett och intressant kontaktnät internt i banken och även få en mycket bra och grundläggande kunskap inom försäkring.

Vem är du?
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom IT, vill arbeta med .NET-utveckling och gärna vill utvecklas i en trygg och stabil organisation där man tar hand om sina medarbetare.

För att trivas i rollen på Handelsbanken tror vi att du är en person som gärna söker ny kunskap, frågar när du inte förstår och gillar att lösa komplicerade tekniska problem. Vi tror också att du har ett genuint intresse av bank- och finansbranschen, även om tidigare erfarenhet bara är en bonus. Du arbetar gärna i team och delar med dig av din kunskap och erfarenhet. Andra ord som beskriver dig bra är nyfiken, analytisk och driven.

Vi söker med andra ord dig som:
  • Har en eftergymnasial utbildning inom IT
  • Har grundläggande kunskap inom (samt stort intresse av att arbeta med) .NET-utveckling och programspråken C# och SQL
  • Talar och skriver obehindrat både på svenska och engelska.

Det är sedan även meriterande om du:
  • Har kunskap om dialogutveckling, SPA dialog (Single Page Application) JavaScript, JQuery, AJAX, CSS samt ASP.NET MVC.
  • Har tidigare kunskap om, och intresse för, bank och försäkring.

Intresserad av att veta mer eller av att ansöka till tjänsten?
Tycker du att tjänsten låter intressant och att den skulle passa dig? Då vill vi mer än gärna läsa din ansökan! Tjänsten ska tillsättas så snart som möjligt och intervjuer sker löpande.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterare Maria Sahlin och Olivia Olaisson på maria.sahlin@sigma.se och olivia.olaisson@sigma.se

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, IT-Konsult
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sigmaitc.se/karriar/lediga-jobb
Sista ansökningsdag 11 nov (50 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sigma Young Talent startade sin verksamhet 2014 och är specialister på en sak – unga talanger inom IT. Vi hjälper företag att växa och att framtidssäkra sin kompetens med hjälp av flexibla konsulttjänster. Bland våra kunder finns många välkända aktörer som är marknadsledande inom sina respektive branscher.

Vi är en del av Sigma-koncernen, som är Sveriges största privatägda teknikkonsultbolag med över 3000 medarbetare i tolv länder. Inom Sigma har vi visionen "Expect a better tomorrow" vilket är vår dagliga ledstjärna; en bättre morgondag för våra talanger, våra kunder och för samhället i stort. Detta medför att vi jobbar aktivt med socialt ansvarstagande och har bland annat ett stort engagemang i Star for Life och andra viktiga samhällsinitiativ. Läs gärna mer om dessa i länken nedan.

http://www.sigmaitc.se/om-oss/csr

Denna tjänst är en konsultrekrytering vilket innebär att du kommer vara konsult hos Sigma Young Talent, och efter överenskommen tid finns det möjlighet att övergå i anställning hos kund.

Som konsult hos oss blir du väl omhändertagen och vi är måna om att du ska trivas.Vi lägger stor vikt vid att upprätthålla den goda stämningen i vår grupp, bland annat genom gemensamma aktiviteter som föreläsningar, after works och gemensamma lunchträffar. Blir du konsult hos oss lyssnar vi till dig, dina behov och i vilken riktning du vill utvecklas.