Junior Förvaltningsansvarig till Länsförsäkringar

Junior Förvaltningsansvarig till Länsförsäkringar

Är du en utåtriktad person som drivs av att lösa tekniska problem och som driver din egen utveckling framåt? Då kan du vara rätt person för rollen som Junior Förvaltningsansvarig.

Då urval sker löpande rekommenderar vi dig att skicka in din ansökan redan idag.

Om kunden:

Länsförsäkringar är ett unikt bolag. Vi ägs av våra kunder, vi är också lokala och erbjuder en helhetslösning som ingen annan kan. Sedan starten 1841 som försäkringsbolag är vi nu också en bank, en fastighetsförmedling och en larmcentral. Men kärnan i vår verksamhet är fortfarande densamma – att förmedla trygghet till invånarna i vårt område. Vi är både marknadsledande och har landets mest nöjda kunder inom bank, försäkring och fastighetsförmedling. Dessutom har landets ekonomistudenter i 15 år i rad utsett oss till branschens mest attraktiva arbetsgivare.

Vår vision lyder "Tillsammans skapar vi trygghet och förverkligar drömmar".
Vill du bli en av oss? I så fall delar du också våra grundläggande värderingar om äkthet, tillit, mod och tydlighet. Så behandlar vi varandra i vårt bolag.

Om rollen:

Som förvaltningsansvarig på Länsförsäkringar har du ansvaret för leverantörskontakter och beställningar, du arbetar som funktionell applikationsexpert för bankens spara-, låna och betalaapplikationer. Du kommer arbeta i team tillsammans med andra förvaltningsansvariga inom Retail som i det dagliga arbetet leds av en förvaltningsledare. Dina kontaktytor kommer vara många och till din hjälp finns flertalet kollegor att tillgå.

Mer konkret innebär detta att du i din vardag kommer:
 • På daglig operativ basis ansvara för att driva, planera och styra förvaltnings- och vidareutvecklingsärenden gentemot verksamheten samt mot externa och interna leverantörer
 • I samverkan med externa och interna leverantörer skapa förutsättningar för hög tillgänglighet och att all vidareutveckling genomförs med leverantörer på ett kostnadseffektivt sätt
 • Aktivt delta i incidenthantering
 • Medverka i kravställning inom projekt samt ta emot och säkerställa att projektleveranser uppfyller ställda krav
 • Medverka vid framtagning och uppdatering av förvaltningsplan och övrig dokumentation
 • Medverka i arbete för att säkerställa att system uppfyller gällande säkerhetsregelverk och ge stöd i riskhantering
 • Samarbeta och samverka med Releaseledning, Förvaltningsledare och Testansvarig kring planering, uppföljning och förbättringsåtgärder av ärenden, projekt, kostnader mm.
 • Ge stöd i testförberedelser enligt gällande testprocess inklusive testdata
På Länsförsäkringar kommer du ges möjlighet att lära dig allt om bank och försäkring samt få ingå i en organisation som präglas av högt tempo och där mycket kapital investeras i ny teknik.

Din profil:

För att lyckas i den här rollen tror vi att du besitter en utmärkt kommunikativ förmåga, har lätt för att knyta nya kontakter och bibehålla dessa samt gillar av att lösa tekniska problem. Vidare prioriterar du bland de uppgifter och utmaningar du ställs inför på ett självständigt sätt. Då rollen till stor del utgörs av att lösa problem ser vi det som en förutsättning att du är rationell, lösningsfokuserad och resultatorienterad. Det är viktigt att du har förmågan att skapa ordning och struktur i komplexa frågeställningar och nå fram till den kritiska affärsnyttan.

Vi söker dig som:
 • innehar en akademisk examen med inriktning mot IT
 • Kommunicerar flytande på svenska och engelska i tal och skrift.
Meriterande är även om du har:
 • Erfarenhet av system med höga krav på tillgänglighet
 • Erfarenhet av systemförvaltning och projektarbete
 • Kunskap inom bank
Våra värderingar Passion & Execution präglar allt vi tar oss för och det är viktigt att du som blivande konsult kan identifiera dig med dessa. Mer om våra värderingar går att läsa vidare om i länken nedan.

http://www.sigmaitc.se/om-oss/varderingar

Mer om Sigma Young Talent

Sigma Young Talent startade sin verksamhet 2014 och är specialister på en sak – unga talanger inom IT. Vi hjälper företag att växa och att framtidssäkra sin kompetens med hjälp av flexibla konsulttjänster. Bland våra kunder finns många välkända aktörer som är marknadsledande inom sina respektive branscher.

Vi är en del av Sigma-koncernen, som är Sveriges största privatägda teknikkonsultbolag med över 3000 medarbetare i tolv länder. Inom Sigma har vi visionen "Expect a better tomorrow" vilket är vår dagliga ledstjärna; en bättre morgondag för våra talanger, våra kunder och för samhället i stort. Detta medför att vi jobbar aktivt med socialt ansvarstagande och har bland annat ett stort engagemang i Star for Life och andra viktiga samhällsinitiativ. Läs gärna mer om dessa i länken nedan.

http://www.sigmaitc.se/om-oss/csr

Denna tjänst är en konsultrekrytering vilket innebär att du kommer vara konsult hos Sigma och efter överenskommen tid finns det möjlighet att övergå i anställning hos kund.

Som konsult hos oss blir du väl omhändertagen och vi är måna om att du ska trivas. Vi lägger stor vikt vid att upprätthålla den goda stämningen i vår grupp, bland annat genom gemensamma aktiviteter som föreläsningar, after works och gemensamma lunchträffar. Blir du konsult hos oss lyssnar vi till dig, dina behov och i vilken riktning du vill utvecklas.

Ansökan

Då urval sker löpande ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vi ser fram emot att läsa den! Vid frågor gällande denna rekrytering är du varmt välkommen att kontakta Maria Sahlin - maria.sahlin@sigma.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Bank, Finans & Försäkring, Bank & Finans
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sigmaitc.se
Sista ansökningsdag 11 mars (53 dagar kvar)