Junior BI-utvecklare till If Skadeförsäkring

Junior BI-utvecklare till If Skadeförsäkring

Är du en utvecklare i början av din karriär? Har du ett genuint intresse för och vill utvecklas inom BI? Vill du jobba på ett företag där det digitala ständigt är i fokus? Då kan det vara dig vi söker till IF Skadeförsäkring!

Då urval sker löpande rekommenderar vi dig att skicka in din ansökan redan idag.

Om kunden
If arbetar för att erbjuda försäkringar och service av allra högsta kvalitet till sina 3,6 miljoner kunder i hela Norden. De jobbar ständigt med att förbättra sina tjänster och att bidra till en positiv samhällsutveckling. Deras medarbetares kompetens och engagemang hör till deras absoluta styrkor och de söker kontinuerligt efter nya talanger.

If är en modern och mångsidig arbetsplats som erbjuder ett stort utbud av tjänster och karriärmöjligheter. Deras arbetsuppgifter och roller kräver rätt person för jobbet, medan utbildningsbakgrund och erfarenhet kan variera. I organisationen möts matematiker, it-utvecklare, jurister, ekonomer, försäljare, poliser, sjuksköterskor, motorspecialister och många andra yrken. Arbetskulturen är öppen och inkluderande, ärlig och förtroendefull, med tydliga förväntningar på att alla tar ansvar och initiativ. De uppmuntrar till kreativitet, nytänkande och intern rörlighet.

De vill att deras medarbetare ska må bra, trivas och ha roligt på jobbet. Deras regelbundna medarbetarundersökningar visar att det är så. De bidrar även till bra balans mellan arbete och privatliv, med hänsyn till livets olika faser. Förutom spännande arbetsuppgifter och en trevlig arbetsplats erbjuder de bra personalförmåner.

Om rollen
Som BI-utvecklare
kommer du att få ta plats i If´s utvecklarteam som ansvarar för allt som rör deras Data Warehouse och tar fram lösningar, kuber och rapporter till verksamhetssidan. I rollen kommer du få arbeta nära erfarna och juniora personer som alla brinner för BI, teamet är idag backend tunga och det är därför en fördel om du är nyfiken på det visuella. Utöver teamet kommer du även ha kontakt med analytiker, controllers, ledare och säljorganisationen. Möjliga utvecklingsmöjligheter som teamet har att erbjuda är arkitekt eller som scrum master. Det är viktigt att du har ett tydligt intresse och är nyfiken på att lära dig mer inom området. Teamet tillämpar ett agilt arbetssätt och finns idag i Stockholm, Oslo och Riga.

If erbjuder en inspirerande och omväxlande arbetsmiljö där alla ständigt strävar efter att utveckla mer effektiva och kvalitativa processer.Det öppna landskapet som gruppen sitter i välkomnar nya tankesätt samt att experimentera med ny teknologi. Teamet står exempelvis idag inför att vidareutveckla tänket med parprogrammering och ser gärna någon som vill vara initiativtagande och kan driva på detta och liknande initiativ.

Din profil
Vi söker dig som har ett starkt intresse för BI och trivs med att jobba agilt i team. Vi tror att du har en högre utbildning inom systemutveckling, från antingen högskola, universitet. Du har mellan 0– 3 års erfarenhet av programmering och är flytande i både svenska och engelska, i både tal och skrift. Du har kännedom och erfarenheter av:

  • Data warehouse
  • Microsoftplattformen (SQL Server, SSAS, SSIS, Power BI)
  • Business intelligence

Det är meriterande om du har
kunskaper eller erfarenhet inom:

  • Visualiseringsverktyg
  • Azure
  • DAX

Det viktigaste är att du har ett
brinnande intresse för BI och utveckling samt en god förståelse för verksamheten och dess behov.

Som person tror vi att du har hög social kompetens, är ambitiös och prestigelös samt tar egna initiativ till att utveckla projekt

Vi på Sigma står för Passion & Execution som präglar allt vi tar oss för och det är viktigt att du som blivande konsult kan identifiera dig med dessa. Mer om våra värderingar går att läsa vidare om i länken nedan.

http://www.sigmaitc.se/om-oss/varderingar

Mer om Sigma Young Talent
Sigma Young Talent startade sin verksamhet 2014 och är specialister på en sak – unga talanger inom IT. Vi hjälper företag att växa och att framtidssäkra sin kompetens med hjälp av flexibla konsulttjänster. Bland våra kunder finns många välkända aktörer som är marknadsledande inom sina respektive branscher.

Vi är en del av Sigma-koncernen, som är Sveriges största privatägda teknikkonsultbolag med över 3000 medarbetare i tolv länder. Inom
Sigma har vi visionen "Expect a better tomorrow" vilket är vår dagliga ledstjärna; en bättre morgondag för våra talanger, våra kunder och för samhället i stort. Detta medför att vi jobbar aktivt med socialt ansvarstagande och har bland annat ett stort engagemang i Star for Life och andra viktiga samhällsinitiativ. Läs gärna mer om dessa i länken nedan.

http://www.sigmaitc.se/om-oss/csr

Denna tjänst är en konsultrekrytering vilket innebär att du kommer vara konsult hos Sigma och efter överenskommen tid finns det möjlighet att övergå i anställning hos kund. Under din tid som konsult hos Sigma kommer du ges möjlighet att vara med på våra konsultmöten och kompetensträffar.

Som konsult hos oss blir du väl omhändertagen och vi är måna om att du ska trivas. Vi lägger stor vikt vid att upprätthålla den goda stämningen i vår grupp, bland annat genom gemensamma aktiviteter som föreläsningar, after works och gemensamma lunchträffar. Blir du konsult hos oss lyssnar vi till dig, dina behov och i vilken riktning du vill utvecklas.

Ansökan
Då urval sker löpande ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vi ser fram emot att läsa den! Vid frågor gällande denna rekrytering är du varmt välkommen att kontakta Maria Sahlin – maria.sahlin@sigma.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sigmarecruit.se/jobb/
Sista ansökningsdag 30 juli (40 dagar kvar)