Innovationsintresserade .NET-utvecklare till Digital Solutions på If Försäkringar

Innovationsintresserade .NET-utvecklare till Digital Solutions på If Försäkringar

Söker du en ny tjänst och lockas av att arbeta på ett stort företag som sätter sina medarbetare först? Är du junior eller har lite erfarenhet av .NET-utveckling men stort intresse av att utöka dina kunskaper? Tycker du att det är viktigt med utvecklingsmöjligheter och kunskapsdelning, och gillar du dessutom att arbeta med ny teknik? Ta då chansen att läsa mer om de positioner vi erbjuder hos If Försäkringars IT-avdelning!

Om If:

If arbetar för att erbjuda försäkringar och service av allra högsta kvalitet till sina 3,6 miljoner kunder i hela Norden. De jobbar ständigt med att förbättra sina tjänster och att bidra till en positiv samhällsutveckling. Deras medarbetares kompetens och engagemang hör till deras absoluta styrkor och de söker kontinuerligt efter nya talanger.

If är en modern och mångsidig arbetsplats som erbjuder ett stort utbud av tjänster och karriärmöjligheter. Deras arbetsuppgifter och roller kräver rätt person för jobbet, medan utbildningsbakgrund och erfarenhet kan variera. Arbetskulturen är öppen och inkluderande, ärlig och förtroendefull, med tydliga förväntningar på att alla tar ansvar och initiativ. De uppmuntrar till kreativitet, nytänkande och intern rörlighet.

If sätter stort värde i att deras medarbetare ska må bra, trivas och ha roligt på jobbet, vilket bevisas i resultaten av deras regelbundna medarbetarundersökningar. De bidrar även till bra balans mellan arbete och privatliv, med hänsyn till livets olika faser. Förutom spännande arbetsuppgifter och en trevlig arbetsplats erbjuder de bra personalförmåner.

I den här rollen som .NET-utvecklare på If får du möjlighet att arbeta med ny teknik och även att arbeta i ett stort bolag som alltid ser till ditt bästa som medarbetare!

Om rollen:

If Försäkringar har en IT-avdelning på ca 600 personer, och sitter i stora lokaler i Bergshamra i Stockholm. Du kommer att arbeta inom gruppen som heter Digital Solutions. Deras huvudansvar är att utveckla och förvalta de offentliga webbutikerna för den nordiska verksamheten. De hanterar därför köpupplevelsen och e-handeln av alla försäkringsprodukter som If erbjuder i de nordiska länderna. De flesta av de stora strategiska projekten är baserade på .NET-plattformen. Digital Solutions strävar efter att vara utvecklingsnavet för alla digitala initiativ och lösningar inom If, och ska bygga upp ett team som är redo att göra mer. De ska jobba mer mot innovation och med ny teknik, och nu söker vi för Ifs räkning två nya .NET-utvecklare till sitt team, som kan komma in och bidra med energi, driv och kunskap.

Till det här teamet söker vi två nya medarbetare. Vi söker både dig som är junior och dig som har något eller ett par års erfarenhet. Oavsett om du är helt junior eller om du är erfaren så kommer du att arbeta med utveckling i .NET-miljö. Teamet du arbetar i jobbar i treveckorssprintar och i agil miljö. Ditt dagliga arbete kommer att variera, du kommer få möjlighet att arbeta med både frontend och backend, med buggar och med integration. Du får stort stöd från seniora kollegor i teamet, som inte bara har erfarenhet utan också talang, och oavsett tidigare erfarenhet kommer det finnas mycket utvecklingsmöjligheter.

Du får alltså här en chans att arbeta i ett team där man skapar ledande digitala tjänster för försäkringsbranschen, och du får arbeta med nya teknologier i en agil miljö. Du kommer få möjlighet att bygga funktioner som skapar och driver affärsvärde varje dag, och detta får du göra på ett bra kontor och en flexibel arbetsplats.

I den här rollen kommer du att vara anställd Sigma Young Talent, men arbeta hos If Försäkringar som konsult.

Vem söker vi?

Vi letar dels efter dig som är junior och kanske kommer direkt från skolan, men även efter dig som har lite erfarenhet med dig sedan tidigare. Oavsett har du stort intresse för utveckling i .NET-miljöer, och för webbutveckling.

Vi tror att du som söker har en utbildning inom IT, och har förståelse för modern webbutveckling. Du är obehindrad i tal och skrift i engelska, pratar och skriver du svenska är det ett plus.

Som junior har du:
 • Utbildning inom IT
 • Intresse för att jobba inom .NET. Om du är helt junior och inte har arbetat med det innan, så kanske du har provat på i skolan eller lärt dig på din fritid.
 • Erfarenhet eller intresse för Javascript och/eller Azure

Om du är mer erfaren och är ett par år in i ditt arbetsliv så söker vi dig som:
 • Har en utbildning inom IT
 • Har minst två års arbetserfarenhet av utveckling i .NET-miljö
 • Vi tror även att du har:
 • Erfarenhet av Azure
 • God kunskap i C#, ASP.NET MVC
 • God kunskap i JavaScript
 • Erfarenhet och kunskap av modern webbteknik och ramverk
 • Viljan att driva kunskapsdelning och prova ny teknik
Det allra viktigaste för bägge roller är att du har ett stort intresse för utveckling, både inom webb och .NET. Du motiveras av att lära dig nya saker och tekniker, och är inte rädd för att prova på sånt du inte kan. Du är flexibel och prestigelös, och är medveten om att en utvecklares vardag hela tiden ser olika ut. För att trivas i teamet är du en lagspelare som är duktig på att kommunicera och som gillar problemlösning.

Våra värderingar Passion & Execution präglar allt vi tar oss för och det är viktigt att du som blivande konsult kan identifiera dig med dessa. Mer om våra värderingar går att läsa vidare om i länken nedan.

http://www.sigmaitc.se/om-oss/varderingar

Ansökan

Då urval sker löpande ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vi ser fram emot att läsa den! Vid frågor gällande denna rekrytering är du varmt välkommen att kontakta Olivia Olaisson – olivia.olaisson@sigma.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 8 sept (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sigma Young Talent startade sin verksamhet 2014 och är specialister på en sak – unga talanger inom IT. Vi hjälper företag att växa och att framtidssäkra sin kompetens med hjälp av flexibla konsulttjänster. Bland våra kunder finns många välkända aktörer som är marknadsledande inom sina respektive branscher.

Vi är en del av Sigma-koncernen, som är Sveriges största privatägda teknikkonsultbolag med över 3000 medarbetare i tolv länder. Inom Sigma har vi visionen "Expect a better tomorrow" vilket är vår dagliga ledstjärna; en bättre morgondag för våra talanger, våra kunder och för samhället i stort. Detta medför att vi jobbar aktivt med socialt ansvarstagande och har bland annat ett stort engagemang i Star for Life och andra viktiga samhällsinitiativ. Läs gärna mer om dessa i länken nedan.

http://www.sigmaitc.se/om-oss/csr

Som konsult hos oss blir du väl omhändertagen och vi är måna om att du ska trivas. Vi lägger stor vikt vid att upprätthålla den goda stämningen i vår grupp, bland annat genom gemensamma aktiviteter som föreläsningar, after works och gemensamma lunchträffar. Blir du konsult hos oss lyssnar vi till dig, dina behov och i vilken riktning du vill utvecklas.