Head of project management till Visolit

Head of project management till Visolit

Tycker du om
förändringsarbete med kundfokus?

Attraherad av att ge mervärde
i resan mot en digital verklighet?

Då har du chansen att vara
del av Visolits resa som partner till många

"We solve it "och med dig kan
vi lösa mer till fler!

Din vardag

Som chef för projektgruppen kommer du att leda tekniskt förändringsarbete och inom detta område säkerställa effektiva och kundorienterade processer för en sektion som driver projekt som kan röra on-boarding av nya kunder alternativt större förändringar i befintliga kunders IT miljöer.
Du
övervakar dessa leveranser (tidsplaner, progress, tid/resursåtgång) samt bevakar - på en övergripande nivå - även intäkter och kostnader kopplat till projektleveranser.
Din gruppering innefattar 8 medarbetare, där du innehar sedvanliga uppgifter inom personalvård, rekrytering, budget, prognostisering och rapportering. I din roll kan du bidra med handfasta råd till din gruppering och coacha dem i deras utveckling – du bygger på så vis både kapacitet och förmågor till förmån för både individ och bolag. Ditt ansvar sträcker sig likaså till bidrag inom process- och metodutveckling. Som projektchef kommer du att bidra strategiskt på ledningsgruppsnivå, där du och fyra andra gruppchefer ingår.

Vem är du?

Du har tidigare ledarerfarenhet vilket inkluderar budget och personalansvar. Du har förståelse för hur IT projekt sätts upp och drivs (ex. tid, uppföljning och affärsupplägg). Vi tror att du har kundvana med förståelse för IT tjänster i en leverans, med en förmåga att förstå och skapa engagemang i ett partnerskap. Har du drivit ett projektkontor tidigare är det meriterande, liksom tidigare roller som IT projektledare. Certifiering inom någon projektmetodik ses som fördelaktigt.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sigmarecruit.se/jobb/
Sista ansökningsdag 2 dec 2019 (44 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Visolit är Nordens ledande leverantör av intelligenta molntjänster, säkerhet och infrastruktur för små och medelstora företag. Vi erbjuder moderna molnlösningar och drift från våra egna och säkra datacentraler i Oslo, Stavanger och Stockholm.

Visolit har en omsättning på över 2,6 Miljarder kronor med cirka
1200 anställda. Kontor finns på 11 platser i Norge och Sverige med huvudkontor i
Asker i Norge. I Sverige utgår Visolit från Kista, dock med planerad flytt till
Solna i Q1 2020. Oavsett vilka
IT-utmaningar som kunden står inför ska Visolit vara partnern man föredrar.
Detta gäller både teknikutveckling, digitalisering och resan till molnet. Vi tror på potentialen i att omfamna och dela kunskap, styrkan i att uppnå gemensamma mål, och möjligheterna som kommer med förändring och utveckling.

Vill du veta mer?

I den här rekryteringen samarbetar vi med Sigma Recruit. Vill du veta mer, kontakta rekryteringskonsult på kristin.burrescia@sigma.se alternativt mobil 070-247 20 01

Välkommen med din ansökan på www.sigmarecruit.se/jobb. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan så snart som möjligt.