Business Unit Manager som gillar försäljning

Business Unit Manager som gillar försäljning

Sigma IT Tech startar verksamhet i Stockholm och söker nu dig som är en stjärna på att sälja, och både kan och vill bygga upp den verksamheten!

Sigma IT Tech ser en stor affärspotential i Stockholm och söker nu en Business Unit Manager som ska bygga upp och ansvara för verksamheten i Stockholmsregionen. Din första uppgift blir att marknadsföra och sälja Sigma IT Techs erbjudande hos företag och organisationer i Stockholm. När affären finns på plats blir din uppgift att rekrytera kollegor, som tillsammans med dig ser till att Sigma IT Tech blir en framgång i regionen.

Vi ser fram emot att leva ut våra värdeord Passion och Execution tillsammans med dig!

DIN VARDAG

I din nyinrättade roll bygger du upp en konsultaffär med IT-tekniker utifrån ett marknadsbehov, där du är aktiv i att approchera och missionera Sigma IT Techs erbjudande hos företag och organisationer. Ditt första år hos Sigma IT Tech ligger ditt fokus på prospektering, relationsbyggande och nykundsbearbetning. Du skriver avtal med kunder och säkerställer leveransen. I takt med att affären växer i regionen kommer din roll inkludera vidare affärsutveckling, utbyggnad av organisationen genom rekrytering och personalledning. Du tar fram en affärsplan tillsammans med ledningsgruppen, samt säkerställer att erbjudandet är konkurrenskraftigt. Det finns en stor förväntan att du skall vara med och påverka utvecklingen av bolaget med utgångspunkt från den plattform som finns inom Sigma IT Tech i Göteborg, liksom hos systerbolag inom Sigmakoncernen i Stockholm.
Din roll kommer att växa i takt med bolaget, där du får vara med och påverka och skapa framtidens Sigma IT Tech.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som är målinriktad och som i dialog med Sigmas kunder vill och kan bygga en konsultverksamhet med IT-tekniker. Du har en akademisk examen inom ekonomi, personal, systemvetenskap eller annat relevant område, liksom erfarenhet av försäljning och affärsutveckling sedan tidigare. Vi tror att du kommer från bemanningsbranschen och har samarbetat med målgruppen tidigare. Kanske är du säljare eller konsultchef idag. Som person är du drivande, affärs- och relationsorienterad. Du är analytisk, lyhörd och strukturerad, samt har förmågan att omsätta en omvärldsbevakning i affärs- och organisationsutveckling. Svenska och engelska flytande i tal och skrift är ett krav.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sigmarecruit.se/jobb/
Sista ansökningsdag 21 dec (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kompetensbehovet inom den svenska IT-branschen är fortsatt stort. Bedömningen är att det år 2022 kommer saknas ca 10 000 personer inom området IT-support och IT-drift. För att möta kundernas efterfrågan, och erbjuda fler personer att arbeta som supporttekniker, startade Sigma 1 januari 2018 Sigma IT Tech. Sigma IT Tech är ett nytt konsultbolag för IT-tekniker.

Sigma IT Tech erbjuder konsulter med kompetens av Support & Operations inom 48 timmar. Erbjudandet omfattar tjänster för att få en fungerande IT-miljö, både på klient- och servernivå. Sigma
IT Tech är i dagsläget verksamt i Göteborg och ska nu etablera sig i Stockholm.


Sigma Group består av
ledande konsultföretag med målsättningen att göra sina kunder mer konkurrenskraftiga. För att nå dit och hålla det löftet kombinerar vi vårt tekniska kunnande, vår spetskompetens och vår passion för att hela tiden utveckla nya och bättre lösningar. Sigma Group är moderbolaget som utvecklar och vårdar varumärket Sigma och våra många ramavtal.

VILL DU VETA MER?

I den här rekryteringen samarbetar Sigma IT Tech med Sigma Recruit. Vill du veta mer, kontakta ansvarig rekryteringskonsult Kristin Burrescia på mobilnummer 070-247 20 01, kristin.burrescia@sigma.se, eller Eva Lindell på mobilnummer 070-207 78 45, eva.lindell@sigma.se.

Välkommen med din ansökan. Urval sker löpande så sök nu!