Starta din karriär med Folksam Tech Talent!

Starta din karriär med Folksam Tech Talent!

Har du viljan, drivet och potentialen att bli en av Folksams nya Tech Talents? Vi söker dig som har ett stort intresse för teknik, förespråkar ett agilt arbetssätt och har en master- eller kandidatexamen inom relevant område. Ta chansen och sök till Folksam Tech Talent, ett talangprogram där arbete varvas med utbildning, handledning och sociala aktiviteter!

Om Folksam Tech Talent

Folksam Tech Talent är ett gemensamt initiativ mellan Sigma Young Talent och vår kund tillika partner Folksam. Med start hösten 2020 kommer detta års Folksam Tech Talent vara den tredje omgången av programmet som Sigma Young Talent driver. Du kommer här vara en del av en grupp talanger som alla får möjlighet att jobba i utvecklande roller med verksamhetsnära IT - och du kommer få coachning för att få en bra start på din karriär.

Så här beskriver Folksam sin organisation:

"Hos oss gör du karriär i ett ansvarstagande företag. Vi är ett stort kundägt företag med kontor på flera håll i landet. Här finns många spännande yrkesroller och goda chanser till karriär på olika sätt. Vi stöttar medarbetares utveckling och har bra anställningsförmåner. För att öka samarbete och kreativitet jobbar vi aktivitetsbaserat."

Programmet löper under ett års tid, och du är under den tiden tillsvidareanställd som konsult hos Sigma Young Talent. Efter att du framgångsrikt genomfört programmet erbjuds du en anställning hos Folksam. Under programmets gång kommer du att vidareutbildas parallellt med ditt arbete på Folksam.

Du kommer att arbeta på Folksams huvudkontor i Skanstull, Stockholm. Starten för programmet är i augusti 2020, och vi rekryterar löpande till alla positioner under våren.

Är du den vi söker?

Till programmet letar vi efter talanger som ser sin framtid inom något av följande områden:
  • Systemutveckling
  • DevOps
  • Test
  • Cloud
  • IT-säkerhet
Om du brinner för ett eller flera av dessa områden så vill vi gärna prata mer med dig kring dina framtida möjligheter!

Du som söker är i början av din karriär och har en master- eller kandidatexamen inom relevant område. Du förväntas bidra till nytänkande och visa vägen i förändringsresan mot att modernisera och digitalisera Folksam.

Som person är du kommunikativ, resultatorienterad och bra på att samarbeta. Vidare är du engagerad och motiveras av att ständigt utvecklas. Du är även innovativ, och har drivet att skaffa dig både allmän och specifik kunskap inom ditt intresseområde.
Affärsspråket på Folksam är svenska, därför är det ett krav att du både talar och skriver på svenska obehindrat.

Ansök idag!

Låter allt ovanstående intressant, och som att det skulle passa dig perfekt? Tveka då inte att skicka CV och kontaktuppgifter till folksamtechtalent@sigma.se. Skriv gärna vilket område som intresserar dig mest. Om du har frågor kring programmet, processen eller liknande får du gärna höra av dig till rekryteringsansvarig, Olivia Olaisson på olivia.olaisson@sigma.se

Vi ser fram emot att höra från dig!

Mer om Folksam

"Vi är cirka 3 900 medarbetare inom Folksamgruppen som erbjuder försäkringar och pensionssparande som skapar trygghet i livets alla skeden. Nära varannan svensk är försäkrad hos oss och vi är en av Sveriges största kapitalförvaltare. Vi engagerar oss i det våra kunder bryr sig om och vår vision är att de ska känna sig trygga i en hållbar värld. Därför är vi måna om att våra kunder är rätt försäkrade och arbetar långsiktigt med bland annat trafiksäkerhet, miljöarbete och ansvarsfulla investeringar."

Mer om Sigma Young Talent

Sigma Young Talent startade sin verksamhet 2014 och är specialister på en sak - unga talanger inom IT. Vi hjälper företag att växa och att framtidssäkra sin kompetens med hjälp av flexibla konsulttjänster. Bland våra kunder finns många välkända aktörer som är marknadsledande inom sina respektive branscher.

Våra värderingar Passion & Execution präglar allt vi tar oss för och det är viktigt att du som blivande konsult kan identifiera dig med dessa. Mer om våra värderingar går att läsa vidare om HÄR.

Vi är en del av Sigma-koncernen, som är Sveriges största privatägda teknikkonsultbolag med över 4400 medarbetare i fjorton länder. Inom Sigma har vi visionen "Expect a better tomorrow" vilket är vår dagliga ledstjärna; en bättre morgondag för våra talanger, våra kunder och för samhället i stort. Detta medför att vi jobbar aktivt med socialt ansvarstagande och har bland annat ett stort engagemang i Star for Life och andra viktiga samhällsinitiativ. Läs gärna mer HÄR.

Som konsult hos oss blir du väl omhändertagen och vi är måna om att du ska trivas. Vi lägger stor vikt vid att upprätthålla den goda stämningen i vår grupp, bland annat genom gemensamma aktiviteter som föreläsningar, after works och lunchträffar. Blir du konsult hos oss lyssnar vi till dig, dina behov och i vilken riktning du vill utvecklas.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, IT-Konsult
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Sigma Young Talent
Hemsida https://www.sigmayoungtalent.se/
Sista ansökningsdag 1 maj 2020 (62 dagar kvar)