Junior processkoordinator till Skandia i Stockholm

Junior processkoordinator till Skandia i Stockholm

Är du en person med skinn på näsan som vill arbeta i ett roll mellan IT och verksamhet? Skulle andra beskriva dig som orädd, lyhörd och en lagspelare? Vill du dessutom starta din karriär i en junior roll med tillgång till mycket stöttning och utvecklingsmöjligheter på ett stort försäkringsbolag? Då kan det vara dig vi söker till vår kund!

Då urval sker löpande rekommenderar vi dig att skicka in din ansökan redan idag.

Om Skandia:

Så här beskriver Skandia sin organisation:

"Skandia är en av Sveriges största, oberoende och kundstyrda bank- och försäkringskoncerner. Vi skapar rikare liv för våra kunder och hjälper dem att fatta kloka beslut om sin ekonomi. Vi har gett människor ekonomisk trygghet i mer än 160 år och har en stark tradition av pionjäranda, produktutveckling och samhällsengagemang."

I ditt team arbetar du tätt ihop med tre andra personer. Du har här en möjlighet att börja din karriär i ett bolag som lägger mycket vikt vid gemenskap, öppenhet och god företagskultur.

Om rollen som processkoordinator:

I den här rollen kommer ingen dag se ut som den förra. Som junior processkoordinator kommer du tillsammans med dina kollegor arbeta för att leverera ett högre värde till Skandia, genom att koordinera varierande ärenden genom IT-avdelningens olika processer. Ditt arbete är väldigt varierande och kommer bestå av både operativa och administrativa uppgifter.

Den här rollen innebär att du kommer hantera både proaktiva och reaktiva händelser och processer. Du kommer även att arbeta med allt från krishantering och släcka bränder, till att hålla workshops och utbildningar internt. Då du och ditt team arbetar med processer av alla olika slag kommer du ansvara för att se till att detta kommuniceras på rätt sätt ut till berörda parter. Det här är en roll där du jobbar mitt emellan IT och verksamhet, och även då det inte är en tekniktung roll är det en fördel om du har en teknikförståelse. I rollen som processkoordinator kommer du ha daglig kontakt med olika kontaktytor på Skandia, såväl på ledningsnivå som på utveckling och förvaltning.

Denna tjänst är en konsultrekrytering vilket innebär att du kommer vara konsult hos Sigma Young Talent och efter 6 månader är intentionen att du ska övergå i anställning hos Skandia.

Vem är du?

I den här processen kommer vi lägga mycket stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att trivas i rollen som processkoordinator tror vi att du är prestigelös och ödmjuk inför nya uppgifter. Du är inte rädd för att hantera okända situationer och inte heller för att ta beslut.

Du är också en person som med en ödmjukhet kan driva andra personer och deras jobb framåt. Vad gäller ditt arbete kan du ha ett helikopterperspektiv, för att sedan kunna sortera och prioritera. Om du inte har all information som behövs är du inte främmande för att leta reda på denna på egen hand.

Känner du igen dig i beskrivningen ovan? Då tycker vi att du ska skicka in din ansökan, om du även:
  • Har en teknisk förståelse
  • Kommunicerar obehindrat i tal och skrift på svenska och engelska
  • Har en eftergymnasial relevant utbildning
Mer om Sigma Young Talent

Sigma Young Talent startade sin verksamhet 2014 och är specialister på en sak - unga talanger inom IT. Vi hjälper företag att växa och att framtidssäkra sin kompetens med hjälp av flexibla konsulttjänster. Bland våra kunder finns många välkända aktörer som är marknadsledande inom sina respektive branscher.

Våra värderingar Passion & Execution präglar allt vi tar oss för och det är viktigt att du som blivande konsult kan identifiera dig med dessa. Mer om våra värderingar går att läsa vidare om HÄR.

Vi är en del av Sigma-koncernen, som är Sveriges största privatägda teknikkonsultbolag med över 4400 medarbetare i fjorton länder. Inom Sigma har vi visionen "Expect a better tomorrow" vilket är vår dagliga ledstjärna; en bättre morgondag för våra talanger, våra kunder och för samhället i stort. Detta medför att vi jobbar aktivt med socialt ansvarstagande och har bland annat ett stort engagemang i Star for Life och andra viktiga samhällsinitiativ. Läs gärna mer HÄR.

Som konsult hos oss blir du väl omhändertagen och vi är måna om att du ska trivas. Vi lägger stor vikt vid att upprätthålla den goda stämningen i vår grupp, bland annat genom gemensamma aktiviteter som föreläsningar, after works och gemensamma lunchträffar. Blir du konsult hos oss lyssnar vi till dig, dina behov och i vilken riktning du vill utvecklas.

Ansökan

Då urval sker löpande ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vi ser fram emot att läsa den! Vid frågor gällande denna rekrytering är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Olivia Olaisson - olivia.olaisson@sigma.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, IT-Konsult
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Sigma Young Talent
Hemsida https://www.sigmayoungtalent.se/
Sista ansökningsdag 6 jan 2020 (27 dagar kvar)