Junior Systemförvaltare med .NET-inriktning till Handelsbanken!

Junior Systemförvaltare med .NET-inriktning till Handelsbanken!

Är du intresserad av en roll nära tekniken som innefattar flera kontaktytor, drift av egna små-projekt och skrivning av smarta små script i en av Sveriges största banker? Då kanske du är Handelsbankens nästa juniora systemförvaltare.

Då urval sker löpande rekommenderar vi dig att skicka in din ansökan redan idag.

Om kunden:

Handelsbanken är en fullsortimentsbank med rikstäckande kontorsnät i Sverige, Storbritannien, Danmark, Finland, Norge och Nederländerna. Dessa sex länder ser banken som sina hemmamarknader. Handelsbanken grundades 1871 och har i dag drygt 11 000 medarbetare samt verksamhet i sammanlagt 24 länder.

Sedan början av 1970-talet är Handelsbankens organisation starkt decentraliserad och verksamheten utgår alltid ifrån kundens behov. Detta innebär att alla affärsbeslut som rör enskilda kunders relationer med banken tas nära kunden.

Handelsbanken har nöjdare kunder än jämförbara banker, är en av de mest kostnadseffektiva börsnoterade fullsortimentsbankerna i Europa och har varje år under de senaste 42 åren haft högre lönsamhet än genomsnittet för jämförbara banker.

Om rollen:
Som junior systemförvaltare har du ansvar för ett inköpt system som används dagligen inom banken. Du kommer att få arbeta med att implementera, konfigurera, versionshantera och utveckla system från en extern leverantör. Utöver det kommer du ansvara för kontakt med verksamheten, felsökning, uppföljning med leverantörer och beställning av nya funktioner. Du kommer alltså vara både länken mellan IT och verksamhet, men också den som hanterar det tekniska inom systemet. Du identifierar och löser enklare problem med egen kod, och söker upp rätt person när det är mer komplicerade problem.

Din profil:
Vi tror att du är nyfiken, teknikintresserad, ansvarsfull, teamorienterad och prestigelös.

Vi tror du har:
  • En eftergymnasial utbildning inom IT
  • Ett intresse för teknik
Meriterande:
  • Grundläggande kunskaper och förståelse för MS SQL Server 2012/2016
  • Grundläggande kunskaper av Powershell
Du kommunicerar flytande på både svenska och engelska.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sigmarecruit.se/jobb/
Sista ansökningsdag 2 juli (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer om Sigma Young Talent

Sigma Young Talent startade sin verksamhet 2014 och är specialister på en sak – unga talanger inom IT. Vi hjälper företag att växa och att framtidssäkra sin kompetens med hjälp av flexibla konsulttjänster. Bland våra kunder finns många välkända aktörer som är marknadsledande inom sina respektive branscher.

Vi är en del av Sigma-koncernen, som är Sveriges största privatägda teknikkonsultbolag med över 3000 medarbetare i tolv länder. Inom Sigma har vi visionen "Expect a better tomorrow" vilket är vår dagliga ledstjärna; en bättre morgondag för våra talanger, våra kunder och för samhället i stort. Detta medför att vi jobbar aktivt med socialt ansvarstagande och har bland annat ett stort engagemang i Star for Life och andra viktiga samhällsinitiativ. Läs gärna mer om dessa i länken nedan.

http://www.sigmaitc.se/om-oss/csr

Denna tjänst är en konsultrekrytering vilket innebär att du kommer vara konsult hos Sigma och efter överenskommen tid finns det möjlighet att övergå i anställning hos kund. Under din tid som konsult hos Sigma kommer du ges möjlighet att vara med på våra konsultmöten och kompetensträffar.

Som konsult hos oss blir du väl omhändertagen och vi är måna om att du ska trivas. Vi lägger stor vikt vid att upprätthålla den goda stämningen i vår grupp, bland annat genom gemensamma aktiviteter som föreläsningar, after works och gemensamma lunchträffar. Blir du konsult hos oss lyssnar vi till dig, dina behov och i vilken riktning du vill utvecklas.