.Net utvecklare till PP Pension

.Net utvecklare till PP Pension

Är du nyutexaminerad eller junior i ditt arbetsliv och har stort intresse för teknik? Vill du arbeta på ett litet företag inom pension och försäkringar som värderar medarbetaren högt? Har du ett genuint intresse för utveckling och tycker att utvecklingsmöjligheter är viktigt?

Välkommen till vårt team som .Net utvecklare på PP Pension!

Om oss

PP Pension erbjuder olika pensions- och försäkringslösningar till privatpersoner, mindre och större företag liksom frilansare. Vi är en förening som ägs av de som sparar hos oss. Detta är viktigt eftersom det har betydelse för hur vi agerar. Konkret för det med sig att vårt överskott går tillbaka till våra medlemmar i form av rabatterade fondavgifter.

Om rollen
Här får du möjlighet att starta din karriär med bästa möjliga förutsättningar. I din roll som .Netutvecklare arbetar du tillsammans med sex medarbetare, varav två utvecklare. Teamet arbetar till största delen med egenutvecklade men även inköpta system. Vi arbetar med nya gränssnitt och tillämpar par programmering, vilket ger dig som junior goda möjligheter att kontinuerligt utvecklas i en agil miljö. Du kommer att få möjlighet att vara både kreativ och arbeta brett inom hela .Net stacken, påverka framtida strukturer liksom att lära dig mycket inom såväl programmering som försäkrings- och pensionsbranschen.

En fördel med att vara i ett mindre team är att du kommer ha nära till såväl verksamhet som beslut. Du kommer få möjlighet att medverka till utveckling av verksamhetens samtliga områden och se snabba resultat. Arbetet är mycket stimulerande liksom komplext och omväxlande.

Ditt första år blir du anställd vid Sigma Young Talent som därefter övergår i anställning hos PP Pension.

Vem är du?
Du som är nyutexaminerad eller med max tre års erfarenhet. Med ett genuint intresse för programmering och har du även ett intresse för test är detta ett plus i kanten. Du kommunicerar i tal och skrift på svenska och samarbetar enkelt med andra människor. Du tar dig gärna an nya utmaningar, är flexibel och prestigelös samt brinner för teknik och problemlösning.

Du har:
  • Ubildning inom IT
  • Kunskap inom tnågot objektorinterat språk
  • Kunskap om databashantering
  • Kunskap om agila metoder alternativt erfarenhet av att arbeta i en agil miljö

Det är även meriterande om du har kunskaper inom:
  • Net
  • C#
  • SQL server
Välkommen med din ansökan.

Mer om Sigma Young Talent
Sigma Young Talent startade sin verksamhet 2014 och är specialister på en sak – unga talanger inom IT. Vi hjälper företag att växa och att framtidssäkra sin kompetens med hjälp av flexibla konsulttjänster. Bland våra kunder finns många välkända aktörer som är marknadsledande inom sina respektive branscher.

Vi är en del av Sigma-koncernen, som är Sveriges största privatägda teknikkonsultbolag med över 3000 medarbetare i tolv länder. Inom Sigma har vi visionen "Expect a better tomorrow" vilket är vår dagliga ledstjärna; en bättre morgondag för våra talanger, våra kunder och för samhället i stort. Detta medför att vi jobbar aktivt med socialt ansvarstagande och har bland annat ett stort engagemang i Star for Life och andra viktiga samhällsinitiativ. Läs gärna mer om dessa i länken nedan.

http://www.sigmaitc.se/om-oss/csr

Som konsult hos oss blir du väl omhändertagen och vi är måna om att du ska trivas. Vi lägger stor vikt vid att upprätthålla den goda stämningen i vår grupp, bland annat genom gemensamma aktiviteter som föreläsningar, after works och gemensamma lunchträffar. Blir du konsult hos oss lyssnar vi till dig, dina behov och i vilken riktning du vill utvecklas.

Ansökan
Då urval sker löpande ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vi ser fram emot att läsa den! Vid frågor gällande denna rekrytering är du varmt välkommen att kontakta Maria Sahlin – maria.sahlin@sigma.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sigmayoungtalent.se
Sista ansökningsdag 29 okt (41 dagar kvar)