Junior integrationsutvecklare till Enfo!

Junior integrationsutvecklare till Enfo!

Är du i början av din karriär och brinner för programmering? Vill du arbeta på en arbetsplats som prioriterar dig, din utveckling och att ständigt ligga i framkant? Sigma Young Talent söker nu dig som vill utvecklas till integrationsutvecklare hos Enfo. Har du nyligen tagit examen inom systemvetenskap/data/IT och vill få en bra start på karriären i en växande bransch, kan detta vara jobbet för dig.

Då urval sker löpande rekommenderar vi dig att skicka in din ansökan redan idag.

Om kunden

Enfo är ett nordiskt IT-tjänstebolag som möjliggör sina kunders datadrivna transformation. De bidrar med spetskompetens kring olika plattformar, affärslösningar och nya digitala tjänster för att skapa en mer intelligent affärsverksamhet.

Enfo hanterar data i datacenter och i det privata och offentliga molnet. De utvecklar och driver digitala lösningar och stödjer sina kunder i att lyckas i det komplexa fältet av hybrida plattformar, affärslösningar och nya digitala tjänster. I dagsläget är de ca 900 anställda i Sverige och Finland

Du har här en spännande möjlighet att starta eller fortsätta din karriär i ett växande och roligt bolag som ser till att du som junior har rätt förutsättningar för att lyckas.

Rollen som integrationsutvecklare

Enfo erbjuder dig som junior utvecklare en bra start på karriären i en växande bransch! Du kommer tillsammans med en annan juniora utvecklare att erbjudas en roll anpassad för att du ska ha de bästa förutsättningarna att utvecklas till en framgångsrik integrationsutvecklare.

I rollen som integrationsutvecklare får du ett varierat arbete. Till en början kommer du att arbeta brett i olika projekt för att testa på olika roller och få ett helhetsperspektiv. På sikt kommer du få möjlighet att fortsätta arbeta brett eller välja att specialisera dig.

Som junior integrationsutvecklare blir du del av ett team med andra erfarna integrationsutvecklare och arkitekter där ni har ett nära samarbete med era kunder. Arbetet varierar beroende på vad kunderna behöver och vilket skede du befinner i er under leverans. Ofta ansvarar du och ditt team för hela livscykeln, dvs allt från nyutveckling, förvaltning och uppdateringar till support.

Denna tjänst är en konsultrekrytering vilket innebär att du kommer vara konsult hos Sigma Young Talent och efter överenskommen tid är intentionen att du ska övergå i anställning hos Enfo.

Vem är du?

För att vara aktuell för rollen som integrationsutvecklare behöver du ha en examen från högskola eller yrkeshögskola inom relevant område (systemvetenskap/data/IT eller liknande). Du behöver ha kunskap i C#, .Net och SQL, och gärna vilja fortsätta att utvecklas inom dessa. Har du kunskap inom integration och t ex Microsoft BizTalk eller Azure är det ett plus i kanten men inget krav. Resten kommer du att lära dig genom utbildningar och dina erfarna kollegor.

Vi söker dig som trivs med att arbeta projektbaserat och agilt, i ett tätt samarbete med kollegor och kunder. Vi tror att du vill ha möjlighet att i stor utsträckning påverka din vardag och dina projekt. Som person är du driven och flexibel, gillar att ta dig an nya utmaningar och motiveras av att sätta nya mål. Du pratar och skriver både svenska och engelska obehindrat.

Vill du veta mer?

Ort: Centrala Stockholm
Omfattning: Heltid
Urval: Sker löpande, skicka därför gärna in din ansökan så snart som möjligt

Vid frågor gällande denna rekrytering är du varmt välkommen att kontakta Olivia Olaisson på olivia.olaisson@sigma.se

Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, IT-Konsult
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sigmarecruit.se/jobb/
Sista ansökningsdag 11 aug (49 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sigma Young Talent startade sin verksamhet 2014 och är specialister på en sak – unga talanger inom IT och teknik. Vi hjälper företag att växa och att framtidssäkra sin kompetens med hjälp av flexibla konsulttjänster. Bland våra kunder finns många välkända aktörer som är marknadsledande inom sina respektive branscher.

Vi är en del av Sigma-koncernen, som är Sveriges största privatägda teknikkonsultbolag med över 3600 medarbetare i tolv länder. Inom Sigma har vi visionen "Expect a better tomorrow" vilket är vår dagliga ledstjärna; en bättre morgondag för våra talanger, våra kunder och för samhället i stort. Detta medför att vi jobbar aktivt med socialt ansvarstagande och har bland annat ett stort engagemang i Star for Life och andra viktiga samhällsinitiativ.
Läs gärna mer om dessa i länken: http://www.sigmaitc.se/om-oss/csr

Som konsult hos oss blir du väl omhändertagen och vi är måna om att du ska trivas. Vi lägger stor vikt vid att upprätthålla den goda stämningen i vår grupp, bland annat genom gemensamma aktiviteter som föreläsningar, after works och gemensamma lunchträffar. Blir du konsult hos oss lyssnar vi till dig, dina behov och i vilken riktning du vill utvecklas.