Formpipe Talent Program - verksamhetsnära .NET-utveckling i produktbolag!

Formpipe Talent Program - verksamhetsnära .NET-utveckling i produktbolag!

Har du viljan och nyfikenheten att bli en av Formpipes nya juniora talanger? Till detta program söker vi dig som har intresse för .NET-utveckling, är positiv och driven och motiveras av att arbeta i ett företag där man får vara med och göra skillnad. Ta chansen och sök till Formpipe Talent Program, ett talangprogram där ditt arbete varvas med utbildning, handledning och sociala aktiviteter!

Om Formpipe

Formpipe Software AB är ett produktbolag inom ECM (Enterprise Content Management). De utvecklar och levererar verksamhetsnära produkter för att strukturera information i större företag, myndigheter och organisationer. Deras programvaror och lösningar hjälper organisationer att fånga, hantera och distribuera rätt information i rätt tid i rätt sammanhang.

Formpipe Software etablerades 2004 och har cirka 230 anställda på kontor i Stockholm, Linköping, Köpenhamn, Nottingham och säljare i Nederländerna och USA. Deras största kundgrupper återfinns inom offentlig sektor.

På Formpipes kontor finns en konsultgruppering för att stötta Formpipes kunder och partners med ny- och vidareutveckling av lösningar baserade på Formpipes produkter. Exempel på arbetsuppgifter kan vara är införandeprojekt, anpassningar, integrationer eller komplexa uppgraderingar.

Du kommer att arbeta på Formpipes fräscha och trivsamma kontor i Norrtull i Stockholm. Här får du en möjlighet att starta din karriär i ett företag som tar hand om sina medarbetare och ser till deras personliga utveckling. Du får även ta del av kontorsspecifika saker som biljardbord och tv-spelshörna, lunchlöpning för den som vill och härlig stämning på kontoret.

Om Formpipe Talent Program

Formpipe Talent Program är ett gemensamt initiativ mellan Sigma Young Talent och vår kund tillika partner Formpipe. Du kommer vara en del av en grupp talanger som alla får möjlighet att jobba i utvecklande roller inom .NET-utveckling. Genom hela programmet kommer du att få coachning för att uppnå dina mål och få möjligheten att rivstarta din karriär utifrån de bästa tänkbara förutsättningarna.

Till programmet söker vi dig som ser din framtid inom .NET-utveckling, och som vill arbeta i en Microsoftmiljö. Alla team jobbar agilt och väldigt kodnära, och istället för att jobba i små team vill man se att alla jobbar tillsammans. Under programmets gång kommer du tillsammans med de andra talangerna att jobba med erfarna kollegor i olika projekt ut mot kund. På så vis kommer du att få möjlighet att arbeta med utveckling, integration, anpassning och test inom ett flertal verksamhets- och systemområden. Du kommer att få chansen att arbeta mot offentliga verksamheter i en miljö som främjar lärande och utveckling.

På Formpipe strävar man efter en företagskultur som innebär att ge medarbetare som presterar bra möjligheter till utveckling. Som medarbetare i Formpipe Talent Program får du en unik möjlighet att arbeta som en konsult med varierande kunduppdrag, och med ett produktbolag i ryggen som kan ge stöd och möjligheter att påverka produkternas utformning framåt.

Programmet löper under ett års tid, och du är under den tiden anställd hos Sigma Young Talent. Efter att du framgångsrikt genomfört programmet erbjuds du en anställning hos Formpipe. Under programmets gång kommer du att vidareutbildas parallellt med ditt arbete. Det kommer vara stort fokus på företagsspecifika delar som t.ex. grundlig utbildning i Platina, men även inom bland annat .NET, frontend, test, krav, och informationssäkerhet.

Starten för programmet är den 4 februari 2019, och vi rekryterar löpande till alla positioner.

Är du den vi söker?

Vi tror att du som söker har:
  • En kandidat- eller masterexamen inom IT eller annat relevant område
  • Har kunskap inom och intresse för objektorienterad programmering
Dina personliga egenskaper väger tungt i denna rekryteringsprocess. För att trivas på Formpipe tror vi att du är positiv och har ett stort inre driv. Du motiveras av att göra skillnad för andra, att skapa samhällsnytta och att jobba med verksamhetsnära system. Det är viktigt att du kan tänka dig att jobba som konsult nära Formpipes olika kunder, och att du har en stark vilja att förstå och lära dig hur deras verksamheter fungerar. Detta gör medarbetare på Formpipe tillsammans, och det är viktigt att du, liksom de, tänker "vi" och inte "jag".

Det är viktigt att du har ett stort intresse för utveckling inom .NET-stacken. Vi förväntar oss dock inte att du är ett proffs – här ges du möjlighet att genom programmets gång växa in i rollen. Vi tror också att du tillskriver dig själv egenskaper som initiativtagande, nyfiken och ansvarstagande. Du delar gärna med dig av din kunskap och lyssnar samtidigt på andra, och du drar dig inte för att hjälpa till eller bidra om möjligheten finns.

Formpipe är noga med att du som medarbetare ska trivas, och du ges frihet under ansvar för att kunna nå dit du vill ta dig. Företagskulturen är öppen och prestigelös, och man strävar hela tiden efter att ha nöjda medarbetare som trivs!

Ansök idag!

Låter allt ovanstående intressant, och som att det skulle passa dig perfekt? Tveka då inte att skicka CV och kontaktuppgifter till formpipetalentprogram@sigma.se.

Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sigmarecruit.se/jobb/
Sista ansökningsdag 17 dec (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sigma Young Talent fokuserar på talanger i början av sin karriär inom IT och R&D, och erbjuder marknaden juniora konsulter, konsultrekrytering och talangprogam. Sigma Young Talent är en del av Sigma Group som består av ledande konsultföretag med målsättningen att göra sina kunder mer konkurrenskraftiga. För att nå dit och hålla det löftet kombinerar Sigma sitt tekniska kunnande, sin spetskompetens och passion för att hela tiden utveckla nya och bättre lösningar. Sigma har över 3,500 medarbetare i tolv länder och ägs av Dan Olofsson-familjens holdingbolag Danir AB.