Supporttekniker till United Screens

Supporttekniker till United Screens

Är du en teknikintresserad problemlösare som tycker om att förenkla och förbättra för verksamheten? Du får här en viktig roll i uppbyggnaden av United Screens nordiska IT-avdelning och blir en del av ett växande bolag med drivna, engagerade kollegor.

DIN VARDAG

Som supporttekniker ansvarar du tillsammans med det övriga IT-teamet för att stötta verksamheten i dagliga supportärenden och att lösa teknikrelaterade problem. Du kommer in i ett spännande bolag i en expansiv och snabbrörlig bransch med stora möjligheter att fördjupa dina kunskaper och utvecklas i rollen. Du får stor variation och bredd i dina dagliga uppgifter som bland annat innebär:

· Installation/uppkoppling/förberedelse
av teknisk utrustning

· Uppsättning
av nya användare

· Felsökning

· Underhåll


VEM ÄR DU?

Vi tror att du är
en serviceinriktad och hjälpsam person som vill bidra genom att förenkla och förbättra det dagliga arbetet för dina medarbetare. Du har förmåga att snabbt skifta fokus för att prioritera och hantera olika typer av ärenden på ett flexibelt sätt. Som person är du även nyfiken och testar dig gärna fram, samtidigt som du kan fråga om hjälp när du behöver.

För att trivas i rollen...

· Har du
ett stort teknikintresse

· Har du
en gymnasial utbildning med en teknisk inriktning av något slag, eller motsvarande yrkesutbildning.

· Är det
meriterande om du har erfarenhet ifrån ett serviceinriktat yrke eller teknisk support


VILL DU VETA MER?

I den här rekryteringen samarbetar vi med
Sigma Recruit. Vill du veta mer, kontakta ansvarig rekryteringskonsult Lisa
Mellor på mobilnummer 070-309 4183 eller lisa.mellor@sigma.seVälkommen med din ansökan. Urval sker löpande så sök nu!


OM UNITED SCREENS

United Screens är Nordens största multiplattform-nätverk och vi arbetar med många av Sveriges största youtubers och influencers, och många av de största varumärkena i Sverige. Sedan starten 2013 har vi vuxit till att bli 65 personer, i fyra länder, som varje dag arbetar för våra youtubers, influencers och kunder, inom områden som försäljning, partner management, projektledning, produktion, legal och kommunikation. Tre år i rad har vi blivit nominerade till Årets säljorganisation, ett prestigefullt pris som vi vann 2016 och är väldigt stolta över.

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sigmarecruit.se/jobb/
Sista ansökningsdag 26 apr 2019 (4 dagar kvar)