REKRYTERINGSKONSULT INOM IT & TEKNIK TILL SIGMA RECRUIT

REKRYTERINGSKONSULT INOM IT & TEKNIK TILL SIGMA RECRUIT

Vill du arbeta med kvalitativ rekrytering? Är du affärsdriven? Har du kunskap inom IT eller teknik? Om du svarar ja på minst två av ovanstående frågor – se hit!

Sigma Recruit är Sveriges ledande rekryteringsbolag av digitala kompetenser och vi utökar nu vårt härliga team på samtliga våra orter och söker individer som kan ställa sig bakom våra ledord: Passion & Execution!

Vi är inte som alla andra! Vi jobbar ofta i team för att lösa våra kunders behov; strategiskt och långsiktigt. Vi är också del av en global organisation vilket ger oss unika fördelar på marknaden och i tillgången till kompetens. Kunden och kandidaten står alltid i centrum och tack vare vår förståelse av samtidens digitalisering är vi bäst på att rekrytera kompetens inom IT och Teknik.

Din vardag
Som rekryteringskonsult hos oss har du ansvar för hela processen; från införsäljning hos kund till leverans. Fokus är alltid tudelat; kunden och kandidaten, det oerhört viktigt för oss att matchningen är rätt för båda parter. Har du lång erfarenhet av rekrytering finns möjligheten att arbeta med mycket affärskritiska specialist- och ledarroller.

Våra kunder är stora och små företag, de finns inom den privata och offentliga sektorn och inom alla branscher. Alla har en sak gemensamt, de har valt Sigma Recruit som deras strategiska rekryteringspartner.

Vem är du?
Vi söker dig som delar våra värderingar om att rekrytering skall jämställas med kvalitet, affärsmässighet och långsiktighet. Du kan komma från IT & Teknik-branschen, rekrytering eller kanske försäljning/projektledning. Du kommer att ingå i ett professionellt team med erfarna kollegor där ni kompletterar varandra. Gemensamt för alla på Sigma Recruit är att vi är positiva, drivna individer som bryr oss om varandra och brinner för det vi tillsammans skapar.

Stockholmskontoret ligger på Valhallavägen, Östermalm.

Vill du veta mer?
Är du intresserad?! Välkommen med din ansökan på www.sigmarecruit.se/jobb. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan så snart som möjligt.

För mer information; ta direkt kontakt med Regionschef Kristin Burrescia eller Vice VD Susanne Hjälmered.

070-247 20 01, kristin.burrescia@sigma.se eller 070-389 70 07, susanne.hjalmered@sigma.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sigmarecruit.se/jobb/
Sista ansökningsdag 12 nov 2019 (27 dagar kvar)