PROJEKTLEDARE IT TILL SWEDISH MATCH

PROJEKTLEDARE IT TILL SWEDISH MATCH

Är du projektledaren som trivs med att jobba högt och lågt med stor variation i projektens art? Som projektledare på Swedish Match kommer du att driva olika projekt i en global organisation samtidigt som du bidrar till att bygga upp PMO. Här fyller du en viktig roll hos ett anrikt, välmående bolag som månar om sina anställda.

Vill du vara med på resan? Då vill vi gärna att du hör av dig!

DIN VARDAG

Som projektledare hos Swedish Match kommer du in i ett spännande skede där PMO är under uppbyggnad och sättet att driva projekt förfinas. Här varvas olika typer av IT- och affärsprojekt som drivs antingen agilt eller enligt vattenfallsprincip beroende på projektets art. I rollen arbetar du med projektens olika faser - vilket kan innefatta alltifrån förstudier, rådgivning, kravhantering, säkerställande av planering samt budget, leverans och förbereder för en god överlämning och produktionssättning.

Som projektledare på PMO är du specialist inom projektledning och en förebild för andra deltidsprojektledare på IT eller i verksamheten som du hjälper och supportar. Du är den som främjar progress, kvalitet och teamarbete inom projekten och du delar gärna din kunskap med andra för att ni tillsammans ska lyckas.
Arbetsmiljön på Swedish Match är internationell och i din roll är du den som skapar god överblick för att på bästa sätt trygga leverans.

VEM ÄR DU

- Du har minst tre års erfarenhet från projektledning, där du varit den projektledare som ägt projektansvaret.

- Du har erfarenhet av att driva IT-projekt, och en allmän IT-kunskap för att förstå vad som krävs för att driva framåt på ett lyckat vis.

- Du är en pragmatisk och kommunikativ person som tar ägarskap och är trygg i dig själv.

- Du är noggrann och driven, du trivs med processer men förstår samtidigt att du behöver vara affärsmässig och flexibel när det behövs.

- Det är meriterande om du har kunskap inom agila metoder och/eller någon certifiering inom projektledning

VILL DU VETA MER?


I den här rekryteringen samarbetar vi med Sigma Recruit. Vill du veta mer, kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jenny Holmberg på jenny.holmberg@sigma.se.
Urval sker löpande vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, ansök därför redan idag. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Jenny Holmberg
Telefon 070-370 76 04
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sigmarecruit.se/jobb/
Sista ansökningsdag 17 dec (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OM SWEDISH MATCH

Swedish Match har en vision om en värld utan cigaretter. Att erbjuda tobakskonsumenter alternativa ­produkter till cigaretter är kärnan i det vi gör. Swedish Match har verksamhet i elva länder och våra produkter säljs över hela världen. Huvudkontoret, där du skulle arbeta, ligger i centrala Stockholm.

På Swedish Match jobbar du i ett internationellt börsnoterat bolag som utvecklar, tillverkar och säljer högkvalitativa produkter under marknadsledande varumärken.