It-tekniker till United Screens

It-tekniker till United Screens

Är du en teknikintresserad problemlösare som tycker om att förenkla och förbättra för verksamheten? Du får här en viktig roll i uppbyggnaden av United Screens nordiska IT-avdelning och blir en del av ett växande bolag med drivna, engagerade kollegor.

DIN VARDAG

I rollen blir du en viktig del i att tillsammans med det övriga IT-teamet driva digitaliseringen av United Screens framåt. Du kommer in i ett spännande bolag i en expansiv och snabbrörlig bransch där du får stora möjligheter att bidra till effektivisering och förbättring.

Som en del av IT-avdelningen agerar du spindeln i nätet ut mot verksamheten och stöttar i tekniska frågor och problemlösning. De dagliga uppgifterna innebär stor variation där du exempelvis arbetar med att:

  • Kvalitetssäkra, bevaka och utveckla befintliga system
  • Utvärdera, konfigurera och implementera nya system
  • Automatisera,integrera och optimera befintliga system med varandra
  • Uppslag och uppdateringar i SQL databaser


VEM ÄR DU?

För att trivas i rollen tror vi att du har ett brinnande intresse för teknik och drivs av problemlösning. Du trivs i av roll med stor variation och bredd, där du kan komma med egna initiativ och driva ditt arbete framåt på att självständigt sätt. Du tycker om att arbeta tillsammans med andra och kommunicera med olika funktioner inom organisationen. Som person är du nyfiken, öppen och flexibel.

Vi tror även att du:

  • Har en kandidatexamen inom tillexempel system/datavetenskap eller motsvarande teknisk utbildning.
  • Har arbetat ett par år i en liknade roll

VILL DU VETA MER?

I den här rekryteringen samarbetar vi med Sigma
Recruit. Vill du veta mer, kontakta ansvarig rekryteringskonsult Lisa Mellor på mobilnummer 070-309 4183 eller lisa.mellor@sigma.seVälkommen med din ansökan. Urval sker löpande så sök nu!


OM UNITED SCREENS

United Screens är Nordens största multiplattform-nätverk och vi arbetar med många av Sveriges största youtubers och influencers, och många av de största varumärkena i Sverige. Sedan starten 2013 har vi vuxit till att bli 65 personer, i fyra länder, som varje dag arbetar för våra youtubers, influencers och kunder, inom områden som försäljning, partner management, projektledning, produktion, legal och kommunikation. Tre år i rad har vi blivit nominerade till Årets säljorganisation, ett prestigefullt pris som vi vann 2016 och är väldigt stolta över.
Mer info
Kontaktperson Lisa Mellor
Telefon 0703094183
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sigmarecruit.se/jobb/
Sista ansökningsdag 29 apr 2019 (10 dagar kvar)