Infrastructure Expert till Swedish Match

Infrastructure Expert till Swedish Match

Trivs du med stort ansvar och mandat men vill samtidigt ha tryggheten i duktiga kollegor som hjälps åt och lyckas ihop?
Med din tekniska expertis ansvarar du tillsammans med ett skickligt team för Swedish Match infrastruktur såväl lokalt som globalt. Här fyller du en viktig roll hos ett välmående bolag som månar om sina anställda. Låter det som något för dig? Då vill vi gärna att du hör av dig!

DIN VARDAG

På Swedish Match kommer du in i en mycket välskött och stabil teknisk miljö med erfarna kollegor och trygga, stabila processer. I rollen ansvarar du för ditt eget teknikområde med fokus på storage, servrar och backup där du kombinerar daglig drift med strategiskt arbete, tillsammans med de andra i det globala teamet ansvarar ni för hela infrastrukturen. Du får mandat att påverka och utvecklas i en komplex och spännande teknisk miljö där du arbetar operativt såväl som strategiskt med omvärldsbevakning och trendspaningar inom ditt område. I denna roll förväntas du vara med och påverka nästa generations hostingmiljö, storage- och serverlösningar på Swedish Match.

VEM ÄR DU

- Du har minst tre års erfarenhet inom infrastruktur med fokus på server, storage och backup samt goda kunskaper inom valfri virtualiseringsplattform, troligtvis VMware eller Hyper-V.

- Du känner dig hemma i Microsoftmiljö och har jobbat med IT-drift och dokumentation.

- Det är fördelaktigt om du har kommit i kontakt med tekniker som Veeam, Netapp och Powershell. Du får gärna intressera dig för automatisering och/eller cloudlösningar eftersom det är områden som Swedish Match vill arbeta mer med.

- Som person är du trevlig, ansvarsfull och uppskattar ett team som delar kunskap för att tillsammans höja nivån i gruppen. Att kunna diskutera teknik på ett pragmatiskt sätt kommer naturligt för dig och du vet när du behöver stå på dig för att driva igenom rätt frågor.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sigmarecruit.se/jobb/
Sista ansökningsdag 3 juli (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Swedish Match är en internationellt framgångsrik koncern med produkter främst inom områdena snus & moist snuff, övriga tobaksprodukter (cigarrer & tuggtobak) och tändprodukter. Swedish Match har varit en viktig del av svensk industri och handel sedan 1900-talets början och på kapitalmarknaden är Swedish
Match ett starkt och välpositionerat finansiellt varumärke. Swedish Match är en attraktiv arbetsgivare som månar om sina anställda. På det fina, nyrenoverade huvudkontoret i centrala Stockholm arbetar du i en global miljö med stora möjligheter till utveckling. Du erbjuds balans mellan arbete och fritid, bra förmåner och en arbetsgivare som är ansvarsfull gällande bland annat jämställdhet och en hållbar värld.

VILL DU VETA MER?

I den här rekryteringen samarbetar vi med Sigma Recruit. Vill du veta mer, kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jenny Holmberg på 070-370 76 04 eller jenny.holmberg@sigma.se. Urval sker löpande vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, ansök därför redan idag. Välkommen med din ansökan!