Business Unit Manager till Sigma R&D

Business Unit Manager till Sigma R&D

Brinner du också för teknik? Då har du kommit rätt.

Sigma R&D vill växa med dig och du får tillåtelse att vara en positiv drivkraft i den större ambition som finns för bolaget, med inspirerande kollegor i olika delar av Sverige!

Duhar fullt resultatansvar med mandat att exekvera på den affärsplan som du är med och sätter för nästa år. Var med på resan, du kommer inte att ångra dig – vi förväntar oss en bättre morgondag.

Din vardag

Som BU chef på Sigma R&D har du fullt resultatansvar för din Business Unit. Det är din främsta uppgift att skapa tillväxt för ditt/dina team och säkerställa att enheten uppnår målen inom försäljning, rekrytering och leverans. I Stockholm finns stora ambitioner och här är ansatsen att du bl.a. skall dubblera enheten under nästkommande år.

Du medverkar aktivt i bolagets årliga affärsplanering och förmedlar värderingar, vision, affärsidé, mål och planer däri till dina medarbetare och kollegor. I din roll kommer du att agera specialistsäljare för ditt BU samt vara säljstöd för andra säljare i kunddialoger, offertsammanhang eller liknande. Som BU chef ansvarar du för affärsutveckling av sitt/sina koncept där du även kan ha ett samordningsansvar om det finns flera enheter.

Vem är du?

Du är en senior person som förstår konsultaffären på djupgående nivå, detta då du behöver bidra med insights och best practice gällande din specifika marknad. Du har ett upparbetat nätverk i din region med en bevisad erfarenhet av att bygga och vidareutveckla en verksamhet utifrån tillväxtmål. Inkluderar din bakgrund storkundsarbete så kommer detta ses som positivt. Det är viktigt att du har legitimitet inom R&D.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sigmarecruit.se/jobb/
Sista ansökningsdag 17 nov 2020 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Allt fler smarta produktlösningar tas fram genom kombination av den senaste tekniken och beprövade metoder. Hos oss på R&D har vi specialister med både bredd och djup inom programmering och mjukvaruutveckling, och de drivs av ett genuint intresse för teknik och tekniska utmaningar. Med utgångspunkt i kärnverksamheten utvecklar vi effektiva helhetslösningar för dina mjukvaruprodukter. Vi skapar nya lösningar, som vi testar och implementerar för att stärka hela din verksamhet. Som en del av Sigma har vi tillgång till stor kapacitet och kunskap inom beprövad, nischad och helt ny teknik. Det ger våra kunder en garanti att det alltid finns rätt kompetenser som kan utveckla och leverera smarta lösningar för hela produktutvecklingscykeln.

R&D är den naturliga platsen för agila utvecklare som brinner för teknik och vill utvecklas tillsammans med kollegor. Vi har en stark gemenskap och är måna om att skapa en bra grund för alla att ständigt utvecklas och samtidigt ha kul. Hos oss har du inte bara möjlighet att växa i din roll, du kan också vidareutveckla dig inom helt nya. I Stockholm sitter vi i fina lokaler på Valhallavägen.

Vill du veta mer?

I den här rekryteringen samarbetar vi med Sigma Recruit. Vill du veta mer, kontakta rekryteringskonsult på kristin.burrescia@sigma.se alternativt mobil 070-247 20 01. Välkommen med din ansökan på www.sigmarecruit.se/jobb.

Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan så snart som möjligt.