Backendutvecklare till Handelsbanken i Stockholm

Backendutvecklare till Handelsbanken i Stockholm

Handelsbanken är inne på en spännande digital resa med förflyttning till en modernare och mer automatiserad teknisk miljö. Hos oss jobbar utvecklare som är riktiga lagspelare och tillsammans bygger vi innovativa lösningar. Hos oss blir du en viktig del i att fortsätta utveckla och stödja vårt dotterbolag; Handelsbanken Liv.

Din nya utmaning
Vi kan erbjuda dig en variation i vardagen med mycket frihet och eget ansvar. Intressanta utmaningar och möjligheter att utvecklas är andra skäl till varför du kommer att trivas hos oss. I den här rollen får du arbeta med integrationer och likväl möjligheter att sätta dig in i ny teknik. Du kommer att delta i arbetet från analys av affärskraven till systemlösning, implementation och test/leverans. I arbetet ingår många kontakter med verksamheten, olika team och andra systemområden inom banken. Idag har vi 11 team med ca 10-11 personer i varje team där vi arbetar enligt det agila ramverket SAFe och tvärfunktionellt.

Om en våra anställda skulle beskriva hur det är att jobba hos oss så skulle du få höra att "Handelsbanken är en arbetsplats som präglas av samarbete mellan professionella och drivna kollegor, i en miljö där du erbjuds stor frihet under eget ansvar och kan växa. Är du intresserad av att förvalta befintliga system, men samtidigt har en stark nyfikenhet för nya tekniker, då kommer denna roll att passa dig väl."

VEM ÄR DU?
Vi ser gärna att du har flera års erfarenhet av Microsoft utvecklingsmiljö .NET och programspråken C# och SQL server. Har du erfarenhet från DevOps kulturen, då kommer du kunna hjälpa oss med vår resa i att förstärka både kultur och tekniska möjligheter för att bemöta kundernas behov samt uppnå affärsmål snabbare. Du har även en relevant eftergymnasial utbildning och kommunicerar obehindrat på såväl svenska som engelska. Det är meriterande om du har kompetens och erfarenhet av agilt arbetssätt, helst enligt SAFe-modellen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 mars 2021 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Den personliga kontakten mellan människor är utgångspunkten för lyckade bankaffärer. Tycker vi. Det har vi tyckt sedan 1871, när banken grundades. De goda relationerna är förmodligen anledningen till att vi fortsätter vara en stabil bank år efter år, med framgångsrika affärer och nöjda kunder. Som medarbetare i Handelsbanken finns stora möjligheter att utvecklas åt det håll som intresserar dig mest - oavsett om du vill bli rådgivare, chef, specialist eller satsa på en internationell karriär. Välkommen till en bank med lång erfarenhet i branschen.

I denna rekrytering samarbetar vi med Sigma Recruit. Vid frågor kontakta gärna rekryteringskonsult Artan Bitiqi på artan.bitiqi@sigma.se / +46 723 612 844, eller Johanna Värmfors på johanna.varmfors@sigma.se / +46 730 821 230

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Varmt välkommen med din ansökan!