.NET utvecklare till Handelsbanken

.NET utvecklare till Handelsbanken

Vi växer och förstärker nu vårt team med fler drivna kollegor! Vill du bli en del av ett innovativt och kompetent team som utvecklar kundens bankupplevelse? Nu har du möjlighet att får en varierad roll där du får arbeta med både nyutveckling och förvaltning i Microsoftplattformen. Hos oss jobbar utvecklare som är riktiga lagspelare och tillsammans bygger innovativa lösningar. Hos oss blir du en viktig del i att fortsätta utveckla och stödja vårt dotterbolag; Handelsbanken Liv.

DIN NYA UTMANING
Vi är ett utvecklings- och förvaltningsområde som ansvarar och stödjer dotterbolaget Handelsbanken Liv. Idag har vi 10 team med ca 10–11 personer i varje team där vi arbetar enligt det agila ramverket SAFe och tvärfunktionellt.

Vi kan erbjuda dig en variation i vardagen där du kommer att få arbeta med systemutveckling, delta i utredningar och uppdrag. Du kommer att jobba som utvecklare, men även med den dagliga produktionen av systemen. Här får du delta i arbetet från analys av affärskraven till systemlösning, implementation och test/leverans. I arbetet ingår många kontakter med verksamheten, olika team och andra systemområden inom banken.

VEM ÄR DU?
Vi ser gärna att du har flera års erfarenhet av Microsoft utvecklingsmiljö .NET och programspråken C# och SQL server. Du har även en relevant eftergymnasial utbildning och kommunicerar obehindrat på såväl svenska som engelska. Det är meriterande om du har kompetens och erfarenhet av agilt arbetssätt.

Du är en strukturerad, ödmjuk och nyfiken person. Du trivs att jobba i grupp, och förstår vikten av god kommunikation och kunskapsutbyte mellan kollegor. Vi erbjuder dig ett prestigelöst team med engagerade kollegor som är nytänkande kring teknik och lösningar.

Du jobbar agilt och tvärfunktionellt, har ett starkt driv och får saker att hända. Du är intresserad av ny teknik, men trivs även att arbeta verksamhetsnära och med kundnyttan i fokus. Drivs du av att förstå verksamheten och din omgivning, då kommer du att verkligen trivas hos oss. För att lyckas i denna roll behöver du även vara analytisk, lösningsfokuserad samt ha en bra förmåga att prioritera rätt. Vidare har du också ett genuint intresse för bank- och finansmarknaden.

I denna rekrytering samarbetar vi med Sigma Recruit. Vid frågor kontakta gärna rekryteringskonsult Artan Bitiqi på artan.bitiqi@sigma.se / +723 612 844, eller Johanna Värmfors på johanna.varmfors@sigma.se / +46 730 821 230

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Telefon 0723-612844
Område Stockholms stad
Yrkesroll Back-end utvecklare, Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sigmarecruit.se/jobb/
Sista ansökningsdag 30 okt 2020 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Den personliga kontakten mellan människor är utgångspunkten för lyckade bankaffärer. Tycker vi. Det har vi tyckt sedan 1871, när banken grundades. De goda relationerna är förmodligen anledningen till att vi fortsätter vara en stabil bank år efter år, med framgångsrika affärer och nöjda kunder. Som medarbetare i Handelsbanken finns stora möjligheter att utvecklas åt det håll som intresserar dig mest – oavsett om du vill bli rådgivare, chef, specialist eller satsa på en internationell karriär. Välkommen till en bank med lång erfarenhet i branschen.