Testautomatiserare till Sigma IT

Testautomatiserare till Sigma IT

Vill du vara med och bygga upp vår grupp inom teknisk test? Hos oss får du möjlighet att utvecklas på tekniskt utmanande uppdrag samtidigt som du får vara med och påverka och utveckla vårt team!

Hur ser rollen ut?

Du blir en del av Professional Services och arbetar ute hos våra kunder i utmanande uppdrag där den senaste tekniken står i fokus. Fokus i ditt arbete ligger främst på automatiska tester med inslag av manuell testning. I uppdragen får du planera testarbetet, prioritera, följer upp och förbättrar testprocessen.

Din bakgrund

Som testare på Sigma IT är du nyfiken och kompletterar gärna skriptad testning med utforskande testning. Du har förståelse och argumenten för när automatiserad testning är att föredra. Med intresse för några av de olika delområdena såsom integrationstester, prestandatester, test av mobila applikationer, användbarhetstester, med mera så finns det möjlighet för dig att utvecklas.

Du har arbetat i mer än två år med testautomatisering i olika testflöden. Tidigare har du arbetat agilt. Du är bekväm med att använda några av följande verktyg och metoder; Exploratory Testing, Selenium, FitNesse, Cucumber, Continuous Integration och Continuous Delivery.

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss då vill behålla den atmosfär vi har idag. Våra medarbetare kännetecknas av en affärsmässig och kundorienterad attityd, samt förmåga att snabbt ta till sig ny information och omvandla den till kreativa lösningar. Du respekterar dina kollegor och har en stark vilja att dela med dig av dina kunskaper till andra samt lyssna och lära.

Vi letar efter personer som säger VI och inte JAG.

Sist men inte minst, vi vill att du skall fortsätta att utvecklas och ha kul på jobbet!

Hur är Sigma som arbetsgivare?

Inom Sigma finns det en uttalad utmaning som genomsyrar alla uppdrag och företaget som helhet: finns det en smartare lösning så hittar vi den. En strävan som varje dag utmanar oss och låter oss att tänka utanför de givna ramarna och tillsammans med våra kunder ta de modiga beslut som krävs för att skapa utveckling.

Vi erbjuder problemlösning, allt från att utveckla ett nytt system till att designa en webbshop eller något annat där vår breda och spetsiga kompetens inom teknik kommer till sin rätt. Våra uppdrag har ofta internationell karaktär, därför är flytande svenska och engelska i tal och skrift är en naturlig del i arbetet. Konsultuppdragen finns dels på vårt kontor och oftast hos våra kunder, därför är resor i närområdet en del av vardagen.

Ansökan

Varmt välkommen att skicka in din ansökan nedan. Vid frågor är du mycket välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Tomas Rydén, tomas.ryden@sigma.se.

Mer om Sigma IT

På Sigma får du jobba i ett företag där vi lever vår vision om att bidra till en bättre morgondag. Vi agerar nu och driver den digitala revolutionen framåt. Vi ser möjligheten i att utmana status quo och tillsammans med våra kunder utforma framtidens teknik. Det handlar om spetskompetens kombinerat med möjligheten att drömma. Att arbeta tillsammans med människor som skapar wow! Det är så vi gör skillnad.

Sigma är ett värderingsstyrt företag med höga mål där handlingskraft och engagemang är tongivande. Det är nära till dem som fattar besluten och du kan vara med och påverka. När du jobbar hos oss får du en arbetsgivare som står stark i Sverige men även internationellt och där du har stora utvecklingsmöjligheter.

Sigma IT består av över 1500 specialister inom strategi, teknik och kommunikation. Vi finns i åtta länder och på över 20 orter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg.

Vi är en del av Sigma-koncernen, som är Sveriges största privatägda Tech konsultföretag med 5000 medarbetare i fjorton länder. Sigma ägs av entreprenören och filantropen Dan Olofsson och vi har även ett stort och aktivt CSR-engagemang i Star for Life, Pink Programming, Kodcentrum och andra viktiga samhällsinitiativ.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Testare
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Sigma IT
Hemsida https://www.sigmait.se/karriar/lediga-jobb
Sista ansökningsdag 25 apr 2020 (17 dagar kvar)