Tech Recruiter till Sigma IT

Tech Recruiter till Sigma IT

Vi ska vara bäst på rekrytering inom IT!

Sigma IT är ett nytänkande företag med mycket hög ambitionsnivå, och vi söker nu en Tech Recruiter till det interna rekryteringsteamet, med placering på vårt kontor i Stockholm. I denna roll rekryterar du främst seniora IT-konsulter inom systemutveckling, agila tjänster, projektledning med mera och blir en del av Sigmas kärnverksamhet.

Hur ser rollen ut?

Sigma IT söker dig som vill vara med och bidra till vår framgångsresa! I denna roll blir du en mycket viktig pusselbit i Sigmas fortsatta tillväxt, med stora möjligheter att påverka och sätta ramar för ett framgångsrikt rekryteringsarbete. I rollen som Tech Recruiter blir du en del av Sigma IT:s centrala rekryteringsenhet som idag finns representerad i Stockholm, Södertälje, Göteborg och Malmö. Vi är innovativa i våra rekryteringsaktiviteter och fokuserar alltid på att ge våra kandidater och rekryterande chefer en positiv upplevelse.

Vi fokuserar på att bygga långsiktiga kandidatrelationer, att leverera bästa möjliga service till våra rekryterande chefer, att hålla stenkoll på IT-marknaden, att ständigt ligga i framkant när det gäller nya trender inom rekrytering samt att stötta varandra.

Du levererar hela rekryteringsprocessen för rekryteringar av konsulter till Sigma. Detta inkluderar att planera strategiskt för den långsiktiga rekryteringen, kravprofil, annonsering, search, intervju, presentation, kvalitetssäkring och uppföljning. Detta gör du i samråd med interna konsultchefer och andra chefer. Vi samarbetar mycket mellan orterna och har mycket kontakt för att bygga en stark teamkänsla.

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Placering: Stockholm, Valhallavägen

Start: Omgående

Din bakgrund

Vi söker dig som har arbetat minst två år med IT-rekrytering med fokus på uppsökande rekrytering. För denna tjänst söker vi dig som har en universitetsutbildning inom ett relevant område så som till exempel personal, beteendevetenskap, IT eller ekonomi.

Du har en stor förståelse för kandidatmarknaden och för vad som krävs för att hitta kompetenser som är svåra att få tag på. Du är duktig på att bygga relationer med kollegor, interna chefer och du levererar alltid med hög kvalitet under tidspress.

Vidare tycker vi att det är mycket viktigt att du bidrar till en bra utveckling för teamet genom att stötta andra, komma med idéer och förslag, ifrågasätta och vara aktiv i internt förbättringsarbete.

Ansökan

Varmt välkommen att skicka in din ansökan nedan. Vid frågor är du mycket välkommen att kontakta Ulrika Nord, rekryteringschef: Ulrika.nord@sigma.se

Mer om Sigma IT

På Sigma får du jobba i ett företag där vi lever vår vision om att bidra till en bättre morgondag. Vi agerar nu och driver den digitala revolutionen framåt. Vi ser möjligheten i att utmana status quo och tillsammans med våra kunder utforma framtidens teknik. Det handlar om spetskompetens kombinerat med möjligheten att drömma. Att arbeta tillsammans med människor som skapar wow! Det är så vi gör skillnad.

Sigma är ett värderingsstyrt företag med höga mål där handlingskraft och engagemang är tongivande. Det är nära till dem som fattar besluten och du kan vara med och påverka. När du jobbar hos oss får du en arbetsgivare som står stark i Sverige men även internationellt och där du har stora utvecklingsmöjligheter.

Sigma IT består av över 1500 specialister inom strategi, teknik och kommunikation. Vi finns i åtta länder och på över 20 orter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg. Vi är en del av Sigma-koncernen, som är Sveriges största privatägda Tech konsultföretag med 5000 medarbetare i fjorton länder. Sigma ägs av entreprenören och filantropen Dan Olofsson och vi har även ett stort och aktivt CSR-engagemang i Star for Life, Pink Programming, Kodcentrum och andra viktiga samhällsinitiativ.

Rekrytering, rekryteringsspecialist, rekryteringskonsult, konsultrekrytering, rekryterare, IT-rekryterare, recruitment, recruiting, IT recruiter, talent acquisition, talent sourcer, searcher, sourcing, talent sourcer, inhouse recruitment, intern rekryterare
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.sigmait.se/karriar/lediga-jobb
Sista ansökningsdag 8 mars 2021 (12 dagar kvar)