Tech Recruiter till Sigma IT

Tech Recruiter till Sigma IT

Vi ska bli bäst på rekrytering inom IT! Sigma IT förstärker nu det interna rekryteringsteamet och söker därför dig som vill bli en del av ett nytänkande företag och ett team med mycket hög ambitionsnivå. I denna roll levererar du hela rekryteringsprocessen för IT-konsulter inom systemutveckling, IT-projektledning, test med mera och blir en del av Sigmas kärnverksamhet.

HR, rekrytering, rekryteringsspecialist, rekryteringskonsult, konsultrekrytering, konsultchef, rekryterare, IT rekryterare, recruitment, recruiting, recruitment consultant, consultant manager, IT recruiter, talent acquisition, talent management, talent sourcer, search, sourcing, inhouse recruitment, intern rekryterare

Hur ser rollen ut?
Vi satsar stort i Stockholm och söker dig som vill vara med på den resan, från start! Det är en nyckelroll med stora möjligheter att påverka och sätta ramar för ett framgångsrikt rekryteringsarbete. I rollen som Tech Recruiter blir du en del av Sigma IT centrala rekryteringsenhet som idag finns representerad i Stockholm, Södertälje, Jönköping, Göteborg och Malmö. Vi är ett dedikerat team med mycket höga ambitioner som siktar på att bli bäst! Vi är innovativa i våra rekryteringsaktiviteter och fokuserar alltid på att ge våra kandidater och rekryterande chefer en premiumupplevelse.

Vi fokuserar på att bygga långsiktiga kandidatrelationer, att leverera bästa möjliga service till våra rekryterande chefer, att hålla stenkoll på IT-marknaden, att ständigt ligga i framkant när det gäller nya trender inom rekrytering samt att stötta varandra.

Du levererar hela rekryteringsprocessen, inklusive att planera strategiskt för den långsiktiga rekryteringen, kravprofil, annonsering, search, intervju, presentation, kvalitetssäkring och uppföljning. Din placeringsort är Stockholm där vi ny bygger upp vårt rekryteringssenhet.

Din bakgrund
Vi ser att du som söker trivs med att driva egna processer, är självgående och har erfarenhet inom rekrytering och IT branschen.
För att lyckas som Tech Recruiter på Sigma är du kommunikativ, serviceinriktad och en lagspelare. Du driver på ett naturligt sätt ditt arbete framåt och kommer med nya idéer -du är orädd i ditt sätt att rekrytera.

Vi letar efter personer som säger VI och inte JAG.

Sist men inte minst, vi vill att du skall fortsätta att utvecklas och ha kul på jobbet!

Hur är Sigma som arbetsgivare?
Inom Sigma finns det en uttalad utmaning som genomsyrar alla uppdrag och företaget som helhet: finns det en smartare lösning så hittar vi den. En strävan som varje dag utmanar oss och låter oss att tänka utanför de givna ramarna och tillsammans med våra kunder ta de modiga beslut som krävs för att skapa utveckling.

Vi erbjuder problemlösning, allt från att utveckla ett nytt system till att designa en webbshop eller något annat där vår breda och spetsiga kompetens inom teknik kommer till sin rätt. Våra uppdrag har ofta internationell karaktär, därför är flytande svenska och engelska i tal och skrift är en naturlig del i arbetet. Konsultuppdragen finns dels på vårt kontor och oftast hos våra kunder, därför är resor i närområdet en del av vardagen.

Ansökan
Varmt välkommen att skicka in din ansökan nedan. Vid frågor är du mycket välkommen att kontakta Jessica Overgaard, jessica.overgaard@sigma.se

Mer om Sigma IT
På Sigma får du jobba i en organisation som äger sin egen strategi, där det är nära till dem som fattar besluten och där du kan vara med och påverka. När du jobbar med oss får du en arbetsgivare som står stark i Sverige och som även erbjuder internationella uppdrag och stora utvecklingsmöjligheter.

Sigma är ett värderingsstyrt företag med höga mål där handlingskraft och engagemang är tongivande. Vi arbetar i en prestigelös atmosfär där vi hjälper varandra att komma framåt och gemensamt skapa resultat som vi är stolta över.

Sigma IT består av över 1000 specialister inom strategi, teknik och kommunikation. Genom digital transformation effektiviserar vi verksamheten hos många av Sveriges största företag, organisationer och kommuner. Vi finns i sju länder och på över 20 orter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg.

Vi är en del av Sigma-koncernen, som är Sveriges största privatägda teknikkonsultföretag med över 3000 medarbetare i tolv länder. Sigma ägs av entreprenören och filantropen Dan Olofsson och har ett stort och aktivt CSR-engagemang i Star for Life och andra viktiga samhällsinitiativ.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.sigmait.se/karriar/lediga-jobb
Sista ansökningsdag 15 dec 2019 (8 dagar kvar)