Systemarkitekt / senior utvecklare med erfarenhet från PIM

Systemarkitekt / senior utvecklare med erfarenhet från PIM

Är du en erfaren .NET-utvecklare med erfarenhet av Product Information Management (PIM) som vill fortsätta utveckla och ta steget mot arkitektur? Alternativt att du redan har erfarenhet inom arkitekturområdet och vill fortsätta att dela din tid mellan kod och arkitektur? Sigma IT´s enhet Unified Commerce fokuserar främst på projekt och åtaganden inom områden som e-handel, PIM, MDM och kundkommunikationslösningar. Här får du möjlighet att arbeta med kunder som är Sveriges och Europas mest framgångsrika företag inom sina respektive branscher.

En dag på jobbet

Som senior .NET-utvecklare kommer du att ha en varierad vardag, du kommer att arbeta nära våra kunder och utveckla de bästa anpassade lösningarna för var och en av dem. Rollen innebär att du arbetar med analys såväl som lösningsförslag och implementeringar av PIM-system. Du kommer att arbeta i ett härligt team tillsammans med andra kompetenta kollegor.

Din bakgrund:

Du är van vid att arbeta med design och implementering. Du trivs med att dela din kunskap med dina kollegor där du får möjlighet att ta rollen som mentor. Din hemarena är en Microsoft-miljö med fokus på .NET och med erfarenhet av inRiver PIM, eller någon annan PIM-plattform. Du älskar problemlösning, är social och du känner dig bekväm med att ha en rådgivande roll för våra kunder. Du är mycket kommunikativ samt har en affärsinriktad och kundorienterad attityd.

Dessutom tror vi att du:
  • Gillar att dela kunskap med dina kollegor, är lyhörd och använder hela teamets kunskaper.
  • Din hemarena är backend-utveckling.
  • Utmanas av att lösa problem såväl stora som små.
  • Är bekväm i en expertroll med att diskutera och vägleda dem framåt med de bästa idéerna samt lösningarna.
  • Har en naturlig styrka i kommunikationen med både med kunder och kollegor.
  • Har ett stort kund- och affärsfokus.
Intresserad?

Ansök redan idag eller kontakta Tomas Rydén för mer information på e-mail: tomas.ryden@sigma.se alternativt via telefon 073-424 85 82.

Mer om Sigma IT

På Sigma får du jobba i ett företag där vi lever vår vision om att bidra till en bättre morgondag. Vi agerar nu och driver den digitala revolutionen framåt. Vi ser möjligheten i att utmana status quo och tillsammans med våra kunder utforma framtidens teknik. Det handlar om spetskompetens kombinerat med möjligheten att drömma. Att arbeta tillsammans med människor som skapar wow! Det är så vi gör skillnad.

Sigma är ett värderingsstyrt företag med höga mål där handlingskraft och engagemang är tongivande. Det är nära till dem som fattar besluten och du kan vara med och påverka. När du jobbar hos oss får du en arbetsgivare som står stark i Sverige men även internationellt och där du har stora utvecklingsmöjligheter.

Sigma IT består av över 1500 specialister inom strategi, teknik och kommunikation. Vi finns i åtta länder och på över 20 orter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg.

Vi är en del av Sigma-koncernen, som är Sveriges största privatägda Tech konsultföretag med 5000 medarbetare i fjorton länder. Sigma ägs av entreprenören och filantropen Dan Olofsson och vi har även ett stort och aktivt CSR-engagemang i Star for Life, Pink Programming, Kodcentrum och andra viktiga samhällsinitiativ.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Back-end utvecklare, Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Sigma IT
Hemsida https://www.sigmait.se/karriar/lediga-jobb
Sista ansökningsdag 17 apr 2020 (10 dagar kvar)