System Developer inom IoT i Stockholm

System Developer inom IoT i Stockholm

Vi på Sigma fortsätter vår framgångsrika expansion inom Internet of Things (IoT). Sigma är sedan flera år den i Norden ledande leverantören av tjänster inom IoT och hos oss ingår några av de mest framstående och tongivande experterna inom området.

Vi söker nu dig som vill vara med på vår fortsatta resa, där du kommer att få arbeta i en kreativ, lärande och entreprenörsdriven miljö med erfarna, kompetenta och stöttande kollegor med möjlighet att arbeta med en variation av stora och små kunder i framkant - både i Sverige och utomlands.

Sigma IoT & AI har idag kontor i både Stockholm, Malmö, Göteborg och nu expanderar vi till Seattle i USA! Vi tar emot ansökningar löpande så skicka in direkt, eller kontakta oss för mer info!

Hur ser rollen ut?

I rollen som systemutvecklare inom IoT blir du en del av en enhet där du tillsammans med dina kollegor, i nära samarbete med kund, tar fram lösningar med den senaste tekniken med fokus på att utveckla kundens långsiktiga affär. Du komma att arbeta i inhouse team som sitter i moderna lokaler - Urban Escape, mitt i centrala Stockholm.

Rent konkret innebär detta integration med hårdvara, molntjänster och analysverktyg, men även hantering av stora mängder data både i realtid och efterhandsbearbetning. Vi ser det som ett naturligt steg att på sikt utvecklas till exempel arkitekt och leda arbetet med kund.

Vi på Sigma IoT & AI träffas regelbundet och har olika aktiviteter tillsammans, både för att lära av varandra men också för att umgås och ha roligt.

Vem söker vi?

Vi vill gärna att du har arbetat med att skriva kod i ca 2-3 år, främst inom C#.
  • Du har levererat lösningar inom Microsoft Azure
  • Du gillar utmaningen i att tänka stor skala och du drivs framåt i att lära dig ny teknologi
  • Du kan hantera kunddialoger likväl som tekniska och arkitekturrelaterade diskussioner
  • Du har relevant högskoleexamen eller motsvarande kunskaper
Det är meriterande om du även har erfarenhet av följande systemarkitektur, samt Hadoop, AWS, AngularJS, HTML5, Linux.

Vem är du?

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss. Vår kultur kännetecknas av en affärsmässig och kundorienterad attityd, samt förmåga att på ett nyfiket sätt ta till sig ny information och omvandla den till kreativa lösningar.

Du respekterar dina kollegor och har ett öppet förhållningssätt med stark vilja att dela med dig av dina kunskaper till andra samt lyssna och lära. Sist men inte minst, vi vill att du skall fortsätta att utvecklas och ha kul på jobbet!

Ansökan

Varmt välkommen att skicka in din ansökan nedan.

Vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar skickade via mail men du får gärna höra av dig med frågor till ansvarig Tech Recruiter Inna Nikichina: inna.nikichina@sigma.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Sigma IT Consulting Sweden AB
Hemsida https://www.sigmaitc.se/karriar
Sista ansökningsdag 9 nov 2019 (26 dagar kvar)