Sigma IT i Stockholm växer!

Sigma IT i Stockholm växer!

Sigma IT i Stockholm växer!

I höst gör vi flera storsatsningar i Stockholmsområdet, vilket för att vi har möjlighet att anställa ännu fler kollegor med passion för innovation och utveckling. Söker du en arbetsgivare med stort socialt ansvar och som befinner sig i teknikens framkant? - Här är vi Sigma IT!

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder dig möjligheten att arbeta i projekt inom olika typer av produktutvecklingstjänster, förvaltningsåtaganden, kundåtaganden och implementationer, där du får vara med och arbeta i framtidens tekniska lösningar.

Hos våra enheter inom systemutveckling och R&D, kan du arbetar med allt från molntjänster, självstyrande autonoma fordon, uppkopplade enheter och molntjänster till radio-telekommunikation. Vi har även affärsområde vars fokus är att erbjuda våra kunder åtaganden inom E-handel, PIM, Master Data och Unified Communication.

Vår digitalbyrå stöttar våra kunder med kommunikation, UX/UI design och kreativa tekniklösningar inom frontend. Med mål att finna mer användarvänliga lösningar.

Finns det ett problem har vi lösningen!

Tillsammans med våra kunder, och den stora variation av branscher vi verkar inom, kan vi erbjuda våra medarbetare ett brett smörgås av projekt i teknikens framkant. Där du kommer att ha förtroende för hur du vill anta utmaningarna.

Hos oss får du möjligheten att utvecklas och lära dig nya saker hela tiden. Du sätter själv ribban för hur högt du vill nå - vi ser inga begränsningar. Vilket uppdrag du än väljer och i vilken form har ingen betydelse, du vet ändå att du kommer pusha gränserna för vad som går att göra.

Beroende på vad du söker för utmaningar, kommer du ha möjlighet att vara en del i något av våra team inhouse på Valhallavägen eller ute i team hos någon av våra kunder. Här blir du en del av ett team där vi arbetar med framtidens tekniker redan idag, delar kunskap, säger VI istället för JAG och ständigt utmanar varandra.

Vi är passionerade problemlösare som genom digital transformation effektiviserar verksamheten hos många av Sveriges största företag, organisationer och kommuner.

Vilka kompetenser söker vi?

Vi växer så det knakar inom flera områden och söker dig som gillar att lösa problem och finna tekniska lösningar. Vår företagskultur är stark och något vi är stolta över, därför är dina personliga egenskaper extra viktiga för oss. Vi söker dig som säger VI istället för JAG, och drivs av att arbeta i agila team.

Just nu söker vi dig som har kompetenser inom.

IT projektledare

UX designer

Frontend utvecklare

Kravanalytiker

Art director

Backend utvecklare

Testledare

Content designer

Test automatiserare

På Sigma får du jobba i en organisation som äger sin egen strategi, där det är nära till dem som fattar besluten och där du kan vara med och påverka. Vi har både affärsmässighet, kundorientering och teknikintresse i blodet samt givetvis en förmåga att snabbt ta till oss ny information och omvandla den till kreativa lösningar. Sigma är ett värderingsstyrt företag och vi jobbar enligt ledorden Passion and Execution. För oss innebär det att vi älskar det vi gör och att vi får det gjort. Vi vill också vara med och skapa en bättre morgondag för oss alla.

Expect a better tomorrow

Ansökan

Skicka in din ansökan redan idag! Vill du veta mer om våra tjänster, tveka inte att höra av dig till mig på keri.bergstrom.kall@sigma.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, IT-Konsult
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Sigma IT Consulting Sweden AB
Hemsida https://www.sigmaitc.se/karriar
Sista ansökningsdag 1 nov 2019 (16 dagar kvar)