Senior Systemutvecklare inom E-handel till Sigma IT

Senior Systemutvecklare inom E-handel till Sigma IT

Sigma söker nu en senior utvecklare till enheten Unified Commerce i Stockholm, som arbetar med e-handelslösningar och kringliggande tjänster. Tillsammans med erfarna och duktiga kollegor kommer du att hjälpa våra kunder att bygga digitala lösningar med hjälp av rätt teknik och på rätt sätt. Vi eftersträvar alltid att leverera kvalitativa lösningar som kan vidareutvecklas över tid, allt eftersom våra kunders och slutanvändares behov ändras.

Läs vidare nedan och skicka in din ansökan redan idag!

Vilka är vi?

Sigma Unified Commerce är en specialistenhet som levererar ekosystem för digital handel. Vårt mål är att ge våra kunder en enklare och effektivare hantering, samt att ge våra kunders kunder en bättre upplevelse. Det gör vi genom att samla alla system som rör digital handel och kunddialog till en helhet och skapa en sömlös upplevelse för alla inblandade. Vi består av fyra enheter som levererar lösningar inom Unified Commerce - ECOM, PIM, MDM, Communication & Loyalty. Denna tjänst ska tillsättas i enheten ECOM som arbetar med de främsta plattformarna inom e-commerce och CMS.

Din vardag

Som senior systemutvecklare får du en varierande vardag, du kommer att arbeta nära Sigmas kunder för att ta fram de bäst anpassade lösningarna för varje enskild kund. Du kommer arbeta med plattformar såsom Episerver, Umbraco och Storm Commerce. Rollen innebär att du arbetar med analys, lösningsförslag och implementeringar av system för e-handel. Du kommer arbeta i ett team tillsammans med andra kompetenta kollegor i Stockholm.

I rollen kommer du:
  • Ha mandat och stora möjligheter att direkt påverka utvecklingen tillsammans med ett kompetent team.
  • Balansera din tid mellan arkitektur och utveckling.
  • Förankra och driva igenom idéer inom ditt område.
  • Arbetssättet är agilt, det är korta beslutsvägar, vilket gör att det finns utrymme att bidra med nya idéer som skapar värde.
  • Variera ditt arbete och få möjlighet att arbeta hemifrån eller från vårt kontor i Stockholm.
Vem är du?

Du är van att arbeta med att komplicerade systemlösningar och ansvara för helhetsperspektivet, designa lösningar och till viss del lösningsfrågor och diskuterar gärna dessa områden tillsammans med dina kollegor. Du har arbetat minst 5 år med systemutveckling och din hemmaarena är Microsoftmiljö, med fokus på .NET. Du har även erfarenhet av någon CMS-/E-handelsplattform, meriterande om det är Episerver, Umbraco eller Storm Commerce.

Flexibilitet och vetgirighet är två komponenter som passar bra in på dig som person och medarbetare och givetvis tycker du att problemlösning är kul. Du trivs i en rådgivande roll och ser positivt på kunskapsdelning och tekniska diskussioner kollegor emellan. Du tycker att kommunikation är viktig med såväl kunder som kollegor, du har även en affärsmässig och kundorienterad attityd.

Hur är Sigma som arbetsgivare?

Sigma IT är det största företaget i om Sigmakoncernen och vi jobbar enligt ledorden Passion and Execution. För oss innebär det att vi älskar det vi gör och vi får det gjort. Vår företagskultur är stark och något vi är stolta över, därför är dina personliga egenskaper extra viktiga för oss. Vi har både affärsmässighet, kundorientering och teknikintresse i blodet samt givetvis en förmåga att snabbt ta till oss ny information och omvandla den till kreativa lösningar.

Vi respekterar alla och tar gärna till oss av andras erfarenheter samtidigt som vi gärna delar med oss av våra egna. Vi tror att mångfald främjar kreativiteten och hjälper oss att växa både som personer och företag.

Ansökan

Varmt välkommen att skicka in din ansökan via länken nedan. Vi har inte möjlighet att hantera ansökningar skickade via mail. Vi tar emot ansökningar löpande. Du som har frågor om tjänsten eller om Sigma får gärna maila ansvarig rekryterare Ulrika Nord på Ulrika.nord@sigma.se.

Mer om Sigma IT

På Sigma får du jobba i ett företag där vi lever vår vision om att bidra till en bättre morgondag. Vi agerar nu och driver den digitala revolutionen framåt. Vi ser möjligheten i att utmana status quo och tillsammans med våra kunder utforma framtidens teknik. Det handlar om spetskompetens kombinerat med möjligheten att drömma. Att arbeta tillsammans med människor som skapar wow! Det är så vi gör skillnad.

Sigma är ett värderingsstyrt företag med höga mål där handlingskraft och engagemang är tongivande. Det är nära till dem som fattar besluten och du kan vara med och påverka. När du jobbar hos oss får du en arbetsgivare som står stark i Sverige men även internationellt och där du har stora utvecklingsmöjligheter.

Sigma IT består av över 1500 specialister inom strategi, teknik och kommunikation. Vi finns i åtta länder och på över 20 orter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg. Vi är en del av Sigma-koncernen, som är Sveriges största privatägda Tech konsultföretag med 5000 medarbetare i fjorton länder. Sigma ägs av entreprenören och filantropen Dan Olofsson och vi har även ett stort och aktivt CSR-engagemang i Star for Life, Pink Programming, Kodcentrum och andra viktiga samhällsinitiativ.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Back-end utvecklare, Data & IT
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.sigmait.se/karriar/lediga-jobb
Sista ansökningsdag 19 feb 2021 (24 dagar kvar)