Relationsskapande och resultatdriven Business Manager till Sigma IT

Relationsskapande och resultatdriven Business Manager till Sigma IT

Sigma utökar säljteamet i Stockholm! Du som har några års erfarenhet av försäljning inom bemannings- och/eller konsultbranschen har nu en fantastisk möjlighet att få komma in och arbeta med en av Sigmas största befintliga kunder! Du kommer att få arbeta med ett av våra viktigaste konton, och du kommer att växa som människa, som säljare och som yrkesperson. Vi har en stor befintlig leverans, men vi ser ett behov av att öka vår närvaro ytterligare inom andra avdelningar och det är där du kommer in. Tjänsten kan komma att tillsättas inom kort så skicka in din ansökan redan idag!

Hur ser rollen ut?

Sigma IT i Stockholm söker nu en ny Business Manager som ska bli en viktig del i vår resa mot att stärka vår position hos en av våra viktigaste kunder. I denna roll blir du en nyckelspelare som kommer att nå höga resultat och att få vår leverans att växa ytterligare. Tillsammans med KAM och det övriga kundteamet arbetar du med att bearbeta en av våra viktigaste kunder - dels genom att ta kontakt med befintliga beställare, dels att etablera nya kontakter på de delar av bolaget där vi ännu inte är lika starka.

Du säljer hela Sigma IT Groups erbjudande men med fokus på vår resursaffär: IT-konsulter inom R&D, tech/systemutveckling, projektledning, agila roller med mera. Dessutom kommer du att med stor framgång erbjuda och sälja in teamleveranser till kunden.

En vanlig vecka börjar med ett säljmöte, och därefter lägger du upp tiden på det sätt som tydligast bidrar till din affär! Du genomför varje vecka många kundmöten i syfte att fånga upp så många affärsmöjligheter som möjligt och att ta dessa i mål.

Utöver att utöka vår affär med resurskonsulter och teamleveranser, kommer du att fånga upp leads som mer inriktar sig mot åtagandeaffären och förmedla dessa till specialistsäljare inom de olika enheterna på Sigma.

Du driver hela säljprocessen:
  • Prospektering
  • Mötesbokning
  • Driva kundmöten och försäljning
  • Ta fram affärsförslag och skriva offerter
  • Förhandling
  • Delta vid konsultintervjuer
  • Uppföljning & kundvård
  • Administration i CRM
Dessutom är det viktigt att du bidrar till en stark säljkultur på Sigma genom att fira våra framgångar, vara med och prestera över förväntan i säljtävlingar, delta aktivt på ring-off och säljkonferenser, bjuder med dina kollegor på kundbesök, etcetera.

Du har en egen säljbudget som du ansvarar över, och följs upp mot.

Information om vilken kund du kommer att arbeta med ges vid en personlig intervju.

Din bakgrund

Vi söker dig som har arbetat med konsultförsäljning i ca 3-6 år, och som har ett tydligt track record av goda försäljningsresultat. Du har arbetat mycket med nykundsbearbetning och är trygg i den rollen, samtidigt som du har en god förmåga att förvalta och utveckla befintliga kontakter.

Det är viktigt att du är van vid att arbeta mot tydliga och KPI:er, och att du har starka drivkrafter att nå dina mål. Det är viktigt att du på ett tydligt sätt kan berätta för oss om vilka mål du har haft, och med hur mycket och på vilket sätt du har överträffat dessa.

Som person har du ett bra självledarskap och är prestigelös - du får saker att hända och gör det som krävs för att få affären i mål. Det är också väldigt viktigt att du drivs av att göra affärer och av att utveckla relationer.

Hur är Sigma som arbetsgivare?

Inom Sigma finns det en uttalad utmaning som genomsyrar alla uppdrag och företaget som helhet: finns det en smartare lösning så hittar vi den. En strävan som varje dag utmanar oss och låter oss att tänka utanför de givna ramarna och tillsammans med våra kunder ta de modiga beslut som krävs för att skapa utveckling.

Vi erbjuder problemlösning, allt från att utveckla ett nytt system till att designa en webbshop eller något annat där vår breda och spetsiga kompetens inom teknik kommer till sin rätt. Våra uppdrag har ofta internationell karaktär, därför är flytande svenska och engelska i tal och skrift är en naturlig del i arbetet. Konsultuppdragen finns dels på vårt kontor och oftast hos våra kunder, därför är resor i närområdet en del av vardagen.

Ansökan

Varmt välkommen att skicka in din ansökan nedan. Vid frågor är du mycket välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Albin Ljungquist, albin.ljungquist@sigma.se

Tjänsten kan komma att tillsättas inom kort, så vänta inte med att skicka in din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.sigmait.se/karriar/lediga-jobb
Sista ansökningsdag 9 dec 2020 (16 dagar kvar)