Javautvecklare till Sigma IT

Javautvecklare till Sigma IT

Sigma IT söker nu en senior Javautvecklare för att arbeta på uppdrag hos en av Sigmas spännande kunder!

Till teamet i Stockholm söker vi nu en senior Javautvecklare för att ta uppdrag hos branschledande bolag inom Retail, Fintech eller annat. I denna roll har du huvudfokus på Javautveckling men du kommer även få arbeta med Cloudlösningar och CI/CD. Vi söker dig som har erfarenhet av webbutveckling och troligen har arbetat med något Javascriptsramverk, som vill bli en del av ett team där utveckling och kompetens står i fokus. Skicka in din ansökan idag och ta chansen att bli en del av oss!

Hur ser rollen ut?

Som Javautvecklare hos oss arbetar du i stora komplexa projekt ute hos kund där du får möjlighet att utveckla dina kunskaper inom systemutveckling. Vi har små och stora kunder inom Retail, Telecom, fordonsindustrin och offentliga sektorn för att nämna några. Du kommer att få bygga skalbara system och utveckla nya bygg- och deployprocesser med hjälp av CI/CD. Beroende på uppdrag har du möjlighet att påverka vilka ramverk och verktyg som ska användas. Uppdragen och dess utformning är varierande och matchas mot just din kompetens!

Din bakgrund

För denna roll söker vi dig som vill vara med och göra oss till det mest framgångsrika IT-konsultbolaget. Här kommer du att få jobba med kompetenta och stöttande kollegor på ett bolag som värnar om kompetensutveckling.

Vi tror att du har:
  • Minst fem års erfarenhet av Javautveckling
  • Erfarenhet av AWS, Azure eller GCP
  • Erfarenhet av CI/CD (Kubernetes, Jenkins, Docker eller liknande)
  • Goda kunskaper i SQL
Du har en utbildning inom systemvetenskap eller liknande samt talar och skriver både på svenska och engelska.

Har du erfarenhet av frontendutveckling med React, Angular eller Vue är det väldigt meriterande.

För att passa i rollen som Javautvecklare på Sigma tror vi att du är van vid att arbeta i ett agilt team. Du har förmågan att med en affärsmässig och kundorienterad inställning ta dig an projekt och komma med kreativa lösningar. Du har lätt för att samarbeta med andra teammedlemmar och har en stark vilja att dela med dig av dina kunskaper till andra samt lyssna och lära.

Hur är Sigma som arbetsgivare?

Sigma IT är det största företaget i om Sigmakoncernen och vi jobbar enligt ledorden Passion and Execution. För oss innebär det att vi älskar det vi gör och vi får det gjort. Vår företagskultur är stark och något vi är stolta över, därför är dina personliga egenskaper extra viktiga för oss. Vi har både affärsmässighet, kundorientering och teknikintresse i blodet samt givetvis en förmåga att snabbt ta till oss ny information och omvandla den till kreativa lösningar.

Vi respekterar alla och tar gärna till oss av andras erfarenheter samtidigt som vi gärna delar med oss av våra egna. Vi tror att mångfald främjar kreativiteten och hjälper oss att växa både som personer och företag.

Ansökan

Varmt välkommen att skicka in din ansökan via länken nedan. Vi har inte möjlighet att hantera ansökningar skickade via mail. Vi tar emot ansökningar löpande. Du som har frågor om tjänsten eller om Sigma får gärna maila ansvarig rekryterare Ulrika Nord på ulrika.nord@sigma.se

Mer om Sigma IT

På Sigma får du jobba i ett företag där vi lever vår vision om att bidra till en bättre morgondag. Vi agerar nu och driver den digitala revolutionen framåt. Vi ser möjligheten i att utmana status quo och tillsammans med våra kunder utforma framtidens teknik. Det handlar om spetskompetens kombinerat med möjligheten att drömma. Att arbeta tillsammans med människor som skapar wow! Det är så vi gör skillnad.

Sigma är ett värderingsstyrt företag med höga mål där handlingskraft och engagemang är tongivande. Det är nära till dem som fattar besluten och du kan vara med och påverka. När du jobbar hos oss får du en arbetsgivare som står stark i Sverige men även internationellt och där du har stora utvecklingsmöjligheter.

Sigma IT består av över 1500 specialister inom strategi, teknik och kommunikation. Vi finns i åtta länder och på över 20 orter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg. Vi är en del av Sigma-koncernen, som är Sveriges största privatägda Tech konsultföretag med 5000 medarbetare i fjorton länder. Sigma ägs av entreprenören och filantropen Dan Olofsson och vi har även ett stort och aktivt CSR-engagemang i Star for Life, Pink Programming, Kodcentrum och andra viktiga samhällsinitiativ.

[Java, AWS, Azure, GCP, CI/CD, Jenkins, Docker, Kubernetes, SQL, Angular, React, Vue]
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Back-end utvecklare, Data & IT
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Sigma IT
Hemsida https://www.sigmait.se/karriar/lediga-jobb
Sista ansökningsdag 21 jan 2021 (3 dagar kvar)